Κακοκαιρία Αττική: Έκλεισε η «Αλεξάνδρας» από πτώση δέντρου - Δεκάδες κλήσεις στην Πυροσβεστική

Τριάντα κλήσεις έχει δεχθεί η Πυροσβεστική για…

Ζακ Κωστόπουλος: Προθεσμία να απολογηθεί πήρε ο 55χρονος που ξυλοκόπησε τον 33χρονο

Το κατώφλι του ανακριτή πέρασε το απόγευμα…

Συναγερμός στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»: Αεροσκάφος έκανε έκτακτη προσγείωση

Έκτακτη προσγείωση πραγματοποίησε στο αεροδρόμιο της Αθήνας…

Κακός χαμός στον ΟΗΕ: Ο Ερντογάν σηκώνεται και αποχωρεί επιδεικτικά την ώρα που μιλά ο Τραμπ (vid)

Μία κίνηση του Ερντογάν που δεν θα…

Δημοσκόπηση Newsbomb.gr: Βαθμολογήστε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

Διαδικτυακή δημοσκόπηση: Ας μιλήσουμε για το τι πιστεύετε…

Η νέα τηλεοπτική ταινία της Stoiximan μιλά για τεχνολογία, εξέλιξη, βελτίωση και παιχνίδι!

Η νέα τηλεοπτική ταινία της Stoiximan μιλά για τεχνολογία, εξέλιξη, βελτίωση και παιχνίδι!

Το Stoiximan.gr κάνει το παιχνίδι σου καλύτερο

Η βελτίωση είναι βασική αξία για την εξέλιξή μας. Και ειδικά στη Stoiximan, που είναι πρωτοπόρος στο κομμάτι του online betting, η οπτικοποίηση αυτής της αξίας έχει ξεχωριστή σημασία για όλα τα μέλη της στοιχηματικής πλατφόρμας της κορυφαίας εταιρείας διαδικτυακού στοιχηματισμού στην Ελλάδα.

Η νέα διαφημιστική ταινία της Stoiximan, άλλωστε, μεταφέρει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο το continuous improvement που διέπει την κουλτούρα της εταιρείας, της σύγχρονης κοινωνίας και ειδικότερα του κόσμου των αθλημάτων.

Παρουσιάζει με γλαφυρό τρόπο πόσο όλα τα αθλήματα έχουν εξελιχθεί. Τόσο όσον αφορά στη στρατηγική τους, όσο και στον τρόπο που παίζονται. Κυρίως, όμως, περιγράφει την εισχώρηση της τεχνολογίας μέσα σε αυτά.

Αυτή η τεχνολογία δίνει τη δυνατότητα στους αθλητές να βελτιώνονται και να γίνονται καλύτεροι μέσα από την εντατική παρακολούθησή τους, τις εξελιγμένες προπονήσεις χάρη στην έξτρα βοήθεια από μοντέρνα αθλητικά όργανα και εξοπλισμό.

159

Η καμπάνια που «τρέχει», όμως, μας δίνει και κάτι εξίσου σημαντικό που αφορά στους φιλάθλους των σπορ. Την πλευρά τεχνολογίας η οποία έχει πλέον μπει στη ζωή τους και τους επιτρέπει να ζουν τη κάθε στιγμή των αθλημάτων και του κάθε αγώνα σαν να βρίσκονται μέσα σε αυτόν!

Στην εποχή της απόλυτης ταχύτητας, του θεάματος, και της τεχνολογίας, η στοιχηματική πλατφόρμα του Stoiximan.gr αποτελεί «όχημα» της συνολικής εξέλιξης, την οποία και προσφέρει σε όλα του τα μέλη. Αυτή η πλατφόρμα εξελίσσεται συνεχώς στο online betting και δε θα σταματήσει να γίνεται συνεχώς καλύτερη, αφού η εταιρεία δεν σταματά να αφουγκράζεται τις ανάγκες και τα «θέλω» των μελών της. Με καινούριες και πρωτοποριακές λειτουργίες (talk n' bet, smart notifications, κορυφαίους και μοναδικούς τρόπους εξυπηρέτησης πελατών κ.λπ.) η Stoiximan.gr θέτει τον πήχη σε ευρωπαϊκά δεδομένα πλέον και στο παρακάτω video μπορείτε να διαπιστώσετε τις κορυφαίας ποιότητας υπηρεσίες της εταιρείας!

Δείτε το βίντεο: