ΣΠΟΡ

Ξυπνάνε «μνήμες» Μελβούρνης: Τσιτσιπάς-Φέντερερ στον τελικό του Ντουμπάι (vids)

Ξυπνάνε «μνήμες» Μελβούρνης: Τσιτσιπάς-Φέντερερ στον τελικό του Ντουμπάι (vids)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Ρότζερ Φέντερερ στον μεγάλο τελικό του τουρνουά τένις στο Ντουμπάι

Ο Ρότζερ Φέντερερ θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στον αυριανό τελικό του Όπεν στο Ντουμπάι. Ο «βασιλιάς» του παγκόσμιου τένις επικράτησε πολύ εύκολα με 6-2, 6-2 του Κροάτη Μπόρνα Τσόριτς, ο οποίος είχε αποδειχθεί «κακός δαίμονας» για τον Ελβετό πέρυσι, όταν τον νίκησε στον τελικό του Χάλε και στον ημιτελικό της Σανγκάης.

Ο Φέντερερ θα παίξει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για τον όγδοο τίτλο του στη διοργάνωση, απέναντι στον τενίστα που τον υποχρέωσε στη μοναδική έως τώρα ήττα του εντός του 2019, στα προημιτελικά του Australian Open.

Η επική «μάχη» στη Μελβούρνη

Οι δυο αθλητές μάλιστα έχουν νωπές τις μνήμες από την τελευταία τους αναμέτρηση στη Μελβούρνη για το Αυστραλιανό Open με τον Έλληνα τενίστα να γράφει μια από τις πιο χρυσές σελίδες της ιστορίας του.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς την 20η Ιανουαρίου αν και έχασε με 7-6 το 1ο σετ, κέρδισε με 7-6, 7-5, 7-6 τα επόμενα και πήρε το εισιτήριο για τους "8".

Αγαπημένη του πόλη το Ντουμπάι

Ο Ρότζερ Φέντερερ είναι πολύ δημοφιλής στο Ντουμπάι αφού έχει τις περισσότερες νίκες (52) αλλά και τους περισσότερους τίτλους.

Το τουρνουά ξεκίνησε το 1993 και ο Φέντερερ έχει κατακτήσει τον τίτλο το 2003, το 2004, το 2005, το 2007, το 2012, το 2014 και το 2015.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Τεράστια αλλαγή στα σχολεία: Αυτή την ώρα θα χτυπά το κουδούνι από το νέο έτος!

Άφωνοι στο Master Chef 3 - Δεν ξανάγινε ΠΟΤΕ αυτό (pics)

Σχετικές ειδήσεις