Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΣΠΟΡ

Εικόνες που είχαμε... ξεχάσει: 78.000 θεατές σε αγώνα ράγκμπι! - Ρεκόρ που θα «σπάσει» σύντομα!

Βαγγέλης Πάτας Βαγγέλης Πάτας

Πρωτόγνωρες για την εποχή της πανδημίας εικόνες υπήρξαν στην Αυστραλία, όπου 78.000 θεατές παρακολούθησαν αγώνα του τοπικού πρωταθλήματος ράγκμπι.

O λόγος για την αναμέτρηση που έγινε στο «Melbourne Cricket Ground» ανάμεσα στους Κόλινγκγουντ Μάγκπις και τους Έσεντον Μπόμπερς.

Στις εξέδρες του γηπέδου βρέθηκαν για την ακρίβεια 78.113 θεατές, επίδοση που φυσικά αποτελεί ρεκόρ σε αθλητικό event από τη στιγμή που ξεκίνησε η πανδημία του κορονοϊού. Το προηγούμενο ήταν οι 67.000 θεατές που παρακολούθησαν τον αγώνα κρίκετ ανάμεσα στην Ινδία και την Αγγλία.

Οι αρμόδιες αρχές αποφάσισαν να αυξήσουν το ποσοστό προσέλευσης από 75 σε 85% κι έτσι είχαμε την ευκαιρία να δούμε εικόνες που είχαμε... ξεχάσει τον τελευταίο χρόνο, καθώς όπως ήταν αναμενόμενο ο κόσμος ανταποκρίθηκε, δίνοντας βροντερό παρών.

Το συγκεκριμένο ρεκόρ, πάντως, αναμένεται να μην κρατήσει για πολύ καθώς όπως έχει γίνει γνωστό στο Indy 500 της Ιντιανάπολις, το οποίο θα διεξαχθεί στις 30 Μαΐου, υπολογίζεται να δώσουν το παρών 135.000 φίλαθλοι.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 2.781 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 63 θάνατοι σε 24 ώρες, στους 805 οι διασωληνωμένοι