Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΣΠΟΡ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Άδοξο φινάλε για τον Βολικάκη – Εγκατέλειψε στον αγώνα πόντων (video)

Βαγγέλης Πάτας Βαγγέλης Πάτας

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Με άδοξο τρόπο ολοκληρώθηκε η προσπάθεια του Χρήστου Βολικάκη στην τέταρτη συμμετοχή του στη μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού.

Ο Έλληνας ποδηλάτης εγκατέλειψε στους τελευταίους γύρους του αγώνα πόντων στο όμνιουμ στο τουρνουά ποδηλασίας πίστας στο Τόκιο.

Ο Βολικάκης έμεινε στις τελευταίες θέσεις, έχοντας χάσει γύρο αλλά κι έχοντας κερδίσει έναν πόντο στο πρώτο σπριντ. Τελικά, όμως, είχε μια ατυχία που δεν του επέτρεψε να τερματίσει, με αποτέλεσμα να μη βαθμολογηθεί.

Να θυμίσουμε ότι νωρίτερα ήταν 14ος στην κούρσα αποκλεισμού, όπου σε ορισμένες περιπτώσεις έφτασε αρκετά ψηλά, ωστόσο στο τέλος δεν άντεξε κι έμεινε πίσω.

Ο Βολικάκης κατέλαβε τη 17η θέση στον αγώνα ρυθμού και δεν μπόρεσε να πάρει βαθμό, ενώ είχε καταλάβει την ίδια θέση και στο σκρατς.Κάπως έτσι τερμάτισε στην τελευταία θέση (βλ. 20η).

Ο Βρετανός ποδηλάτης Μάθιου Γουόλς κατάκτησε το χρυσό μετάλλιο, με 153 βαθμούς. Στη δεύτερη θέση ακολούθησε ο Αυστραλός Κάμπελ Στιούαρτ με 129 βαθμούς, ενώ το πόντιουμ συμπλήρωσε ο Ιταλός, Ελία Βιβιάνι, με 124.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Ο καύσωνας... φεύγει, οι καταιγίδες... έρχονται