ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αλλαγή σκυτάλης στην Λίβερπουλ

Αλλαγή σκυτάλης στην Λίβερπουλ
Η 1η Δεκεμβρίου είναι η ημερομηνία που ο πρόεδρος της εταιρείας «New England Sports Ventures» Τομ Βέρνερ θα πάρει ...

Η 1η Δεκεμβρίου είναι η ημερομηνία που ο πρόεδρος της εταιρείας «New England Sports Ventures» Τομ Βέρνερ θα πάρει την θέση του απερχόμενου προέδρου Μάρτιν Μπρούτον στη Λίβερπουλ, όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι καινούργιοι ιδιοκτήτες της ομάδας.

Η «NESV» πήρε υπό τον έλεγχό της την ομάδα της Λίβερπουλ τον προηγούμενο μήνα και αφού προηγήθηκε δικαστική διαμάχη με τους προηγούμενους ιδιοκτήτες της ομάδας, τους Αμερικανούς επιχειρηματίες Τομ Χικς και Τζορτζ Ζιλετ, οι οποίοι είχαν συγκεντρώσει τα πυρά των οπαδών της Λίβερπουλ για τις κινήσεις τους.

Η φετινή σεζόν άρχισε με το χειρότερο δυνατό τρόπο για την Λίβερπουλ, αφού η ομάδα έκανε το χειρότερο ξεκίνημα των τελευταίων 50 χρόνων. Αλλά με την έλευση των καινούργιων ιδιοκτητών η ομάδα παίζει πολύ καλύτερα και είναι μόνο 9 βαθμούς από την κορυφή. Ο απερχόμενος πρόεδρος Μάρτιν Μπρούτον δήλωσε:
«Με τους καινούργιους ιδιοκτήτες, όλοι όσοι εμπλέκονται με την ομάδα μπορούν να κοιτάνε το μέλλον με αισιοδοξία, καθώς η ομάδα αναμένεται να αποκτήσει οικονομική σταθερότητα».

Ο Βέρνερ δήλωσε από την πλευρά του: «Σκοπεύουμε να δουλέψουμε αδιάκοπα για τους οπαδούς μας και για να δημιουργήσουμε τις καλύτερες προϋποθέσεις, ώστε να φτιάξουμε μια ομάδα που θα κερδίζει και θα γεμίσει με κύπελλα την τροπαιοθήκη μας».

Ροή Ειδήσεων