ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Υπογράφει ο Γιαννάκης - Επτασφράγιστο μυστικό η ομάδα!

Υπογράφει ο Γιαννάκης - Επτασφράγιστο μυστικό η ομάδα!

Ένα βήμα πριν την υπογραφή σε κορυφαία ομάδα με εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς είναι ο Παναγιώτης Γιαννάκης!

Οι πληροφορίες που προκύπτουν με το σταγονόμετρο αναφέρουν ότι ο Δράκος του ελληνικού μπάσκετ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις και προετοιμάζει την επιστροφή του υπό άκρα μυστικότητα.

Πρόκειται για είδηση που «έσκασε» τις τελευταίες ώρες στα δημοσιογραφικά γραφεία και οι τελευταίες πληροφορίες συγκλίνουν πως ο Δράκος βρίσκεται μόλις ένα βήμα πριν την υπογραφή, καθώς απομένουν μόνο κάποιες ελάχιστες λεπτομέρειες και οι οποίες δεν αναμένεται να επηρεάσουν την τελική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Οι ίδιες πληροφορίες υποστηρίζουν πως πρόκειται για μία πολύ δυνατή πρόταση, την οποία ο Παναγιώτης Γιαννάκης είδε θετικά από την πρώτη στιγμή, με αποτέλεσμα οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών να είναι εξαιρετικά σύντομες και μόνο για δευτερεύουσας σημασίας ζητήματα.

Από την πλευρά του Δράκου, τηρείται σιγή ιχθύος ενώ ο ίδιος ούτε επιβεβαιώνει, ούτε διαψεύδει την είδηση περί επιστροφής. Από το περιβάλλον του τηρείται ανάλογη στάση, με πηγές από τον κύκλο του να υποστηρίζουν πως αν δεν «πέσει» υπογραφή και δεν ολοκληρωθούν οριστικά τυχόν διαπραγματεύσεις, δεν πρόκειται να γίνει καμία αναφορά στα μέσα ενημέρωσης, ούτε και υπό τη μορφή ανεπιβεβαίωτης πληροφορίας. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης άλλωστε είναι γνωστός για το ήθος με το οποίο έχει διάγει όλο τον αθλητικό και προσωπικό του βίο και το κοινό περιμένει με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις.

Ανακεφαλαιώνοντας όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, η είδηση είναι ότι ο Παναγιώτης Γιαννάκης επιστρέφει και είναι έτοιμος να υπογράψει με κορυφαία ομάδα, που την υποστηρίζει εκατοντάδες χιλιάδες κόσμος. Επίσης γνωρίζουμε ότι η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών θεωρείται ζήτημα ημερών – αν όχι ωρών. Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον για να αποκαλυφθεί πια σε κοινό και δημοσιογράφους ποιος είναι αυτός που έπεισε τον Παναγιώτη Γιαννάκη να κάνει το μεγάλο βήμα και να ξαναβγεί μπροστά.