ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ιταλία: Η αλληλεγγύη των ομάδων της Serie A και ο Ρονάλντο

Ιταλία: Η αλληλεγγύη των ομάδων της Serie A και ο Ρονάλντο

Το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ δώρισε η οικογένεια Ανιέλι, που ελέγχει και την Γιουβέντους, για να στηριχτεί το νοσοκομειακό σύστημα της Ιταλίας στις ημέρες του κορονοϊού.

Ο μεγάλος σταρ της Γιουβέντους, Κριστιάνο Ρονάλντο, ανακοίνωσε ότι μαζί με τον μάνατζερ του Ζόρζε Μέντες δίνουν 1 εκατομμύριο ευρώ για να βοηθήσουν την Μαδέιρα της Πορτογαλίας.

Ο διεθνής Πορτογάλος πρόσφερε και αναπνευστήρες, ενώ ο Ρομέλου Λουκάκου δώρισε 100.000 ευρώ στο νοσοκομείο «San Raffaele» στο Μιλάνο, μία από τις πόλεις που έχουν «χτυπηθεί» περισσότερο από τον κορονοϊό.



Η Ρόμα προσέφερε τρεις αναπνευστήρες και οκτώ νέα κρεβάτια. Επίσης η ιταλική ομάδα και το προσωπικό δώρισαν 200.000 ευρώ κι έτσι το ποσό από την εκστρατεία «Roma Cares» έφτασε τις 460.000 ευρώ.

Ο Αρκάντιους Μίλικ που παίζει στην Νάπολι έδωσε εντολή στους υπεύθυνους του εστιατορίου του στην Πολωνία να σιτίζει τους γιατρούς ενώ ο κόουτς της Νάπολι και πρώην του ΟΦΗ, Τζενάρο Γκατούζο, αγόρασε ασθενοφόρο για το νοσοκομείο της Corigliano Calabro.

Οι φίλοι της Ίντερ Μιλάνου συγκέντρωσαν 108.000 ευρώ για νοσοκομείο της πόλης της Λομβαρδίας ενώ όλες οι ομάδες προσφέρουν βασικά αγαθά στους ανθρώπους άνω των 75 ετών.

Οι παίκτες της Μπολόνια τηλεφωνούν σ' ανθρώπους της περιοχής που είναι μόνοι στο σπίτι τους ενώ η Φιορεντίνα έδωσε 250.000 ευρώ για τα νοσοκομεία της Τοσκάνης.

Πηγή: Gossip-tv.gr