ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αποκαλύψεις φωτιά: Ο Ολυμπιακός δήλωνε ως εκπρόσωπό του, άνθρωπο του Εθνικού

Αποκαλύψεις φωτιά: Ο Ολυμπιακός δήλωνε ως εκπρόσωπό του, άνθρωπο του Εθνικού

Ένα έγγραφο ντοκουμέντο, το οποίο αποτελεί ντροπή για το ελληνικό βόλεϊ είδε το φως της δημοσιότητας

Tο φως της δημοσιότητας είδε ένα έγγραφο, το οποίο αποτελεί ντροπή για το ελληνικό βόλεϊ και δείχνει το ποιοι βρίσκονται στο άρμα του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα το έγγραφο που παραθέτει το SDNA είναι από τη σύσκεψη της ΔΕΑΒ για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα ανάμεσα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με τον Ολυμπιακό για την 8η αγωνιστική της Volley League της σεζόν 2018-2019, όπου ως επίσημος εκπρόσωπος των «ερυθρολεύκων» είναι ο Θεόδωρος Μαυρίδης.

Ναι, καλά διαβάσατε ο άνθρωπος που εκπροσώπησε τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στην τελευταία τηλεδιάσκεψη της ΕΣΑΠ και είχε ψηφίσει υπέρ της θέσης του Ολυμπιακού κάνοντας όλο τον κόσμο της Θράκης να αγανακτήσει με τη στάση αυτή, δηλωνόταν ως εκπρόσωπος του Ολυμπιακού.

Άραγε για ποιο πρωτάθλημα που όλα παίζονται νόμιμα μπορούμε να μιλάμε μετά από αυτή την αποκάλυψη και πόσο εντύπωση μπορεί να κάνει σε κάποιον ότι ο «Teo Black» ψήφισε αυτό που υπαγόρευε το συμφέρον του Ολυμπιακού στην ψηφοφορία.

Μάλιστα όπως αναφέρει το SDNA αυτό δεν συνέβη μόνο μία φορά, αλλά και την τρέχουσα σεζόν, στις 16/02/2020 στον αγώνα που διεξήχθη στην Αλεξανδρούπολη.

Πηγή: Onsports.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.