ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η σχεδιάστρια της μάσκας του στο Newsbomb.gr

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η σχεδιάστρια της μάσκας του στο Newsbomb.gr

Στέφανος Τσιτσιπάς: Πέρα από την εντυπωσιακή του πορεία στο Roland Garros, ο Έλληνας πρωταθλητής έχει κλέψει την παράσταση και με μάσκα του, που φέρει την υπογραφή της Κατ Λι, η οποία έχει κάνει κι άλλα εντυπωσιακά σχέδια.

Ο Τσιτσιπάς είχε αποκάλυψε ποιος έχει κάνει αυτή την εξαιρετική δουλειά, η οποία μάλιστα έχει γίνει και viral, μετά τη νίκη επί του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ.

Συγκεκριμένα, είχε πει: «Δεν είναι δική μου ιδέα η μάσκα. Ένα κορίτσι βρήκε κάτι στο Instagram, έχω έναν φίλο που βρήκε αυτές τις μάσκες στο ίντερνετ. Μου άρεσαν πολύ, τις παρήγγειλα για το Ρολάν Γκαρός και τις λανσάρω τώρα. Μου φάνηκαν ωραίες. Θέλω να τη χειροκροτήσετε, δεν ξέρω αν βλέπει αυτή τη στιγμή. Τα κατασκευάζουν και τα διαθέτουν online, δεν ξέρω ποια ή ποιος είναι γενικά αλλά ο κόσμος τις έχει αγαπήσει! Πιστεύω ότι θα είναι πολύ χαρούμενη η κοπέλα αν αγοράσετε αυτές τις μάσκες! Δουλεύει πολύ και βάζει όλο το ταλέντο της σε αυτές τις καρικατούρες, θα την κάνατε πραγματικά χαρούμενη».

Το Newsbomb.gr μίλησε με την Κατ Λι, η οποία ομολογουμένως κάνει εξαιρετική δουλειά και μια ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό αρκεί για να το διαπιστώσει κάποιος. Η νεαρή κοπέλα από το Χόνγκ Κονγκ αγαπάει το τένις και μάλιστα ασχολήθηκε κι η ίδια για 12 χρόνια αλλά όπως λέει «έπαιζα χάλια». Ξεκίνησε να σχεδιάζει πριν από τρία χρόνια και το εντυπωσιακό είναι ότι: «είμαι αυτοδίδακτη». Αυτό που λέμε φυσικό ταλέντο.

Η Κατ εξήγησε το πως προέκυψε η Tsitsimask, ενώ τονίζει ότι δεν περίμενε ποτέ ότι θα γίνει αυτός ο χαμός! «Δεν ειδικεύομαι στο να φτιάχνω μάσκες, η ιστοσελίδα που χρησιμοποιώ είναι για να ανεβάζουν οι καλλιτέχνες τα έργα τους, μετά εκείνη χειρίζεται την παραγωγή και τη διανομή, με τους καλλιτέχνες να λαμβάνουν το μερίδιο τους. Πρόσφατα πρόσθεσαν μάσκες στη λίστα παραγωγής τους. Έχω πολλά άλλα τέτοια προϊόντα».

Όσο για το αν είχε περάσει ποτέ από το μυαλό της αυτό που συμβαίνει, είπε: «Είναι κάτι τελείως απρόσμενο. Τον προηγούμενο μήνα είδα μια μεγάλη παραγγελία για 20 ή 30 μάσκες, δεν περίμενα ότι θα ήταν ο ίδιος ο Στέφανος».

«Συγγνώμη Ράφα, υποστηρίζω απόλυτα τον Στέφανο»

Ο Ράφα Ναδάλ είναι ο κυρίαρχος των χωμάτινων courts κι ως εκ τούτου είναι και το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο, τον οποίο έχει κατακτήσει τα τρία τελευταία χρόνια. Η Κατ, όμως, είναι ξεκάθαρη όσον αφορά στο ποιος θέλει να πάρει το τρόπαιο: «Είμαι super fan του Στέφανου, τον υποστηρίζω απόλυτα στο Roland Garros. Συγγνώμη Ράφα (σ.σ. γέλια) αλλά θέλω να κερδίσει ο Τσιτσιπάς κι αν τα καταφέρει νομίζω θα κάνω ένα ιδιαίτερο σχέδιο γι' αυτό».

Όσο για το αν θα ήθελε κάποια στιγμή να τον γνωρίσει από κοντά, είπε: «Φυσικά και θέλω να τον συναντήσω. Θα ετοιμάσω έναν μεγάλο λόγο πριν το κάνω, αλλά πιστεύω θα ξεχάσω τα πάντα μόλις πραγματικά τον δω».

Ο Τσιτσιπάς, πάντως, δεν είναι (τουλάχιστον ακόμα) ο Νο1 για την ίδια, καθώς όπως σχολίασε: «Μπορείς να δεις ποιοι παίκτες του τένις μου αρέσουν από τον αριθμό των σχεδίων που έχω στην συλλογή μου. Το δικό μου Νο1, πάντως, είναι ο Ρότζερ (σ.σ. Φέντερερ) όταν μιλάμε για αντρικό τένις».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.