ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Formula 1: Εξιτήριο για τον Γκροζάν - Δείτε το χέρι του μετά το τρομακτικό ατύχημα

Formula 1: Εξιτήριο για τον Γκροζάν - Δείτε το χέρι του μετά το τρομακτικό ατύχημα

Formula 1: Εξιτήριο μετά από τρεις ημέρες παραμονής στο νοσοκομείο πήρε ο Ρομέν Γκροζάν μετά το ατύχημα στο γκραν πρι του Μπαχρέιν την Κυριακή.

Το μονοθέσιο της HAAS με οδηγό τον Γκροζάν κόπηκε στα δύο και πήρε φωτιά στον πρώτο γύρο του γκραν πρι με τον Γάλλο οδηγό να γλιτώνει μόνο με εγκαύματα μετά την έξοδό του από το κοκπιτ.

Ο Γκροζάν πήρε το εξιτήριο στις 10:30 το πρωί της Τετάρτης (ώρα Μπαχρέιν) αφού αντιμετωπίστηκαν τα τραύματα στα χέρια του.

Ο ίδιος, μάλιστα, ανήρτησε στο Twitter μια φωτογραφία του δεξιού του χεριού με επιδέσμους γράφοντας ότι «η ευτυχία που ένιωσα όταν μου είπαν ότι δεν χρειάζεται να φορώ τον μεγάλο επίδεσμο και θα μπορώ να χρησιμοποιώ τα δάχτυλά μου ήταν τεράστια».

«Σχεδόν έβαλα τα κλάματα. Αυτή είναι μια νίκη στον δρόμο της ανάρρωσης» πρόσθεσε ο Γάλλος οδηγός.

Για την ώρα, πάντως, ο Γκροζάν θα παραμείνει στο Μπαχρέιν για να συνεχίσει την φροντίδα των τραυμάτων του και γι’ αυτό δεν θα λάβει μέρος στο γκραν πρι του επόμενου Σαββατοκύριακου.

Παραμένει, επίσης, άγνωστο αν ο Γκροζάν θα μπορέσει να τρέξει στο Άμπου Ντάμπι, στον τελευταίο – ούτως ή άλλως – αγώνα του με την Haas καθώς το 2021 θα αντικατασταθεί.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ερντογάν: Το «αυγό του φιδιού» έσπασε – Πώς η Ελλάδα θα χτυπήσει το τουρκικό «τέρας»