ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Σάλος με το tweet για τα Harrods στην Ελλάδα

Στέφανος Τσιτσιπάς: Σάλος με το tweet για τα Harrods στην Ελλάδα
INTIME

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η ανάρτηση του Έλληνα τενίστα με μια πρόταση-παρατήρηση για την Ελλάδα προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις στο Twitter.

Η ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά έγινε viral στα social media με αποτέλεσμα η λέξη #Harrods να γίνει ένα από τα πρώτα trends στο Twitter.

«Someone needs to build a Harrods in Greece. It’s about time» (μτφ. Κάποιος πρέπει να ανοίξει ένα Harrods στην Ελλάδα. Ήρθε η ώρα) έγραψε το απόγευμα της Πέμπτης ο Στέφανος Τσιτσιπάς και οι απαντήσεις άρχισαν να πέφτουν «βροχή».

Οι περισσότεροι σχολίασαν ότι εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού που σαρώνει και την Ελλάδα ο διάσημος Έλληνας τενίστας σκέφτηκε να προτείνει τη δημιουργία ενός πολυκαταστήματος αντί την ενίσχυση των νοσοκομείων, των υγειονομικών υπαλλήλων και το συστήματος υγείας.

Κάποιοι συνέκριναν, μάλιστα, την άποψη του Τσιτσιπά με την πρόσφατη κίνηση ανθρωπιάς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος πήγε στα Σεπόλια και υπό άκρα μυστικότητα αγόρασε και μοίρασε είδη πρώτης ανάγκης για τους κατοίκους της περιοχής στην οποία μεγάλωσε στην Ελλάδα.

«Τσιτσιπάς-Αντετοκούνμπο: η αγωνία του ενός είναι πότε θα ανοίξουν Harrods στην Ελλάδα και του άλλου πώς θα έχουν ένα πιάτο φαγητό οι φτωχοί άνθρωποι στις λαϊκές γειτονιές. Μεγάλοι αθλητές κι οι δυο, αλλά το μεγαλείο του ενός δεν συγκρίνεται με του άλλου» ήταν ένα από τα πιο χαρακτηριστικά tweets.

Δεν έλειψαν, ωστόσο, και εκείνοι που έκαναν λογοπαίγνιο με την ονομασία του διάσημου βρετανικού πολυκαταστήματος το οποίο είναι ομόηχο με τη λέξη «χάρος».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Σε… παύση η χώρα μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου – Τι ανοίγει μέχρι τα Χριστούγεννα