ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σοφία Μπεκατώρου: Επιστολή στον Πρόεδρο της Διεθνούς Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας από 18 πρωταθλητές

Σοφία Μπεκατώρου: Επιστολή στον Πρόεδρο της Διεθνούς Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας από 18 πρωταθλητές
INTIME

Οι αθλητές της ιστοπλοΐας ενημερώνουν τον Πρόεδρο της Διεθνούς Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας για όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση.

Στην τρισέλιδη επιστολή τους οι 18 πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες της ιστιοπλοΐας περιγράφουν όλα όσα έχουν συμβεί στο χώρο του αθλήματός τους τα τελευταία χρόνια.

Η επιστολή περιλαμβάνει εν συντομία το χρονικό των καταγγελιών από τον Νοέμβριο του 2019 με τον Νίκο Κακλαμανάκη μέχρι τον Ιανουάριο και τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση από τη Σοφία Μπεκατώρου.

Στην επιστολή γίνεται αναφορά και στις παραιτήσεις μελών της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας μετά τις καταγγελίες Μπεκατώρου.

Οι υπογράφοντες ζητούν, επίσης, να υπάρξει επιτάχυνση των εκλογών στην ομοσπονδία που έχουν προγραμματιστεί για τις 14 Μαρτίου.

«Παρακαλούμε όπως λάβετε σοβαρά υπόψη τα ως άνω εκτιθέντα και να επέμβετε για το καλό του αθλήματος στην αρχή της Ολυμπιακής χρονιάς, στη χώρα που γέννησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες και που η θάλασσα αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της» καταλήγει η επιστολή που ανήρτησε στη σελίδα της στο Facebook η Σοφία Μπεκατώρου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γυμνάσια - Λύκεια: Η ημερομηνία - «κλειδί» και οι φόβοι των λοιμωξιολόγων