ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ενθουσιασμός για το ευρωπαϊκό ταξίδι

Ενθουσιασμός για το ευρωπαϊκό ταξίδι

Όνειρα για μια μεγάλη πορεία στο Europa League κάνουν στον Ολυμπιακό μετά την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν στο κατάμεστο Καραϊσκάκη με 1-0 σε βάρος της Ρούμπιν Καζάν και τώρα καλούνται να αντιμετωπίσουν τη Μέταλιστ στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Το πρώτο παιχνίδι με τους Ουκρανούς θα γίνει στις 8 Μαρτίου στο Χάρκοβο, αφού πρώτα αντιμετωπίσει (στις 04/03) τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ». Οι Ουκρανοί είναι αήττητοι τη φετινή σεζόν και κατάφεραν να πετύχουν οχτώ συνολικά σε βάρος της Σάλτσμπουργκ, η οποία άφησε εκτός της Παρί Σεν Ζερμέν.

Μεγάλη είναι η ικανοποίηση στις τάξεις του Ολυμπιακού για τη νέα εμφάνιση του Ρόι Κάρολ, ο οποίος κράτησε το «μηδέν» στην άμυνα, παρότι είχε αγωνίστηκε για 25 λεπτά με ένα… πόδι! Μάλιστα, οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ο Βορειοιρλανδός τερματοφύλακας έχει υποστεί θλάση και, δυστυχώς, θα απουσιάσει από τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας.

Ωστόσο, προβληματισμό προκαλεί στον Βαλβέρδε το γεγονός ότι σημαντικοί ποδοσφαιριστές του βρίσκονται στο όριο των καρτών.

Συγκεκριμένα, ο Μιραλάς, ο Φουστέρ, ο Τζεμπούρ και ο Μέλμπεργκ έχουν από μία κάρτα και αν δεχθούν ακόμη μία χάνουν τη ρεβάνς στο Καραϊσκάκη.