ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ: Τρεις τραυματίες από επίθεση χούλιγκαν της Σπόρτινγκ Λισαβόνας μετά από αγώνα χάντμπολ

ΑΕΚ χάντμπολ
Τρεις οπαδοί της ΑΕΚ τραυματίστηκαν μετά από επίθεση που δέχθηκαν από χούλιγκαν της Σπόρτινγκ Λισαβόνας μετά τον αγώνα χάντμπολ του «Δικεφάλου» στην Πορτογαλία
INTIME/Φωτογραφία αρχείου

Τρεις οπαδοί της ΑΕΚ τραυματίστηκαν μετά από επίθεση που δέχθηκαν από χούλιγκαν της Σπόρτινγκ Λισαβόνας μετά τον αγώνα χάντμπολ του «Δικεφάλου» στην Πορτογαλία

Επίθεση από χούλιγκαν της Σπόρτινγκ Λισαβόνας δέχθηκαν οπαδοί της ΑΕΚ που ταξίδεψαν στην Πορτογαλία για τον αγώνα των δύο ομάδων στο χάντμπολ.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην επίθεση κατά των οπαδών της ΑΕΚ συμμετείχαν περίπου 100 άτομα που κρατούσαν λοστούς, μαδέρια, πέτρες και μαχαίρια. Στόχος τους οι περίπου 15 οπαδοί της ΑΕΚ που βρίσκονταν στις εξέδρες.

Μαρτυρίες αναφέρουν, δε, ότι οι άνδρες ασφαλείας του γηπέδου είχαν κλείσει τις πόρτες με αποτέλεσμα να μην υπάρχει έξοδος διαφυγής για τους φιλάθλους της ΑΕΚ.

Από την επίθεση τραυματίστηκαν τελικά τρεις οπαδοί της ΑΕΚ στη μύτη και το κεφάλι οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Από την πλευρά της η ΑΕΚ τονίζει ότι θα καταθέσει μηνύσεις και επιπλέον θα προχωρήσει σε σχετική καταγγελία στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χάος από την κακοκαιρία στην Αττική: Κλειστοί δρόμοι, απεγκλωβισμοί πολιτών και πλημμυρισμένα σπίτια

Βουλγαρία: «Ο οδηγός κοιμήθηκε» λέει επιζών του δυστυχήματος – Η συγκλονιστική περιγραφή του

Νίκος Στραβελάκης: Η αλήθεια για τον κορονοϊό και τα τρία ψευδώς αρνητικά τεστ