ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η πρώτη ανάρτησή του μετά το χειρουργείο στον αγκώνα

Στέφανος Τσιτσιπά;ς
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε το πρωί της Παρασκευής την πρώτη ανάρτησή του μετά το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε στον αγκώνα
INTIME/Φωτογραφία αρχείου

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε το πρωί της Παρασκευής την πρώτη ανάρτησή του μετά το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε στον αγκώνα

Σε διαδικασία ανάρρωσης μετά το χειρουργείο στον αγκώνα στο οποίο υποβλήθηκε την Πέμπτη προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που τον άφησε εκτός από τα μεγάλα τουρνουά των τελευταίων μηνών βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Το πρωί της Παρασκευής ο Έλληνας πρωταθλητής του τένις έκανε την πρώτη ανάρτησή του στο Twitter μετά το χειρουργείο γράφοντας για μια «μυστική μάχη» την οποία δίνουν όλοι.

«Ο καθένας από εμάς δίνει μάχη με μια μυστική μάχη την οποία δεν μπορούμε να δούμε και αρκετές φορές η γραμμή ανάμεσα στην νίκη και την ήττα σε αυτή τη μάχη είναι εξαιρετικά λεπτή» έγραψε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Στη φωτογραφία μετά το χειρουργείο της Πέμπτης ο Στέφανος Τσιτσιπάς εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι σε δύο εβδομάδες θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο Ντουμπάι και στη συνέχεια στο αυστραλιανό Open.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Απογραφή 2021: Δόθηκε παράταση μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου

Σέρρες: «Οι κληρικοί είμαστε και εμείς με χαρές» απαντά ο ιερέας με τις ημίγυμνες φωτογραφίες

Κερατσίνι: Έβλεπαν την 8χρονη να ξεψυχάει και την… κλωτσούσαν – Το βίντεο που προκαλεί οργή