ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αντώνης Τσαπατάκης: «Οι φίλοι μου γίνονται τα πόδια μου» - Συγκινεί με νέο βίντεο στο Instagram

Αντώνης Τσαπατάκης: «Οι φίλοι μου γίνονται τα πόδια μου» - Συγκινεί με νέο βίντεο στο Instagram
Νέο διδακτικό βίντεο που συγκινεί από τον Αντώνη Τσαπατάκη
instagram

Συγκινητικό βίντεο από τον Αντώνη Τσαπατάκη. Οι φίλοι του τον σήκωσαν στις πλάτες τους για να κατέβουν σε μια δύσβατη παραλία

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Αντώνης Τσαπατάκης εμπνέει μέσα από τις αναρτήσεις του για τη δύσκολη καθημερινότητα των ανθρώπων με κινητικά προβλήματα.

Ο παραολυμπιονίκης ανέβασε βίντεο στο οποίο αναδεικνύει την αξία της πραγματικής φιλίας, όπου φίλοι του τον σηκώνουν στα χέρια τους για να κατέβουν μαζί σε δύσβατη παραλία.

Η ανάρτηση του παραολυμπιονίκη:

«Οι φίλοι μου είναι τά πόδια μου!! Από την πρώτη μέρα που άνοιξα τα μάτια μου μετά το ατύχημα δεν εξέφρασα, αλλά ούτε και σκέφτηκα ποτέ πως "Δεν μπορώ", παρά μονάχα "Πως μπορώ;" Αυτοί που απαντούσαν και αποκρίνονται ακόμα σε αυτό με την λέξη «Μαζί», είναι οι φίλοι. Μαζί συμπληρώνουμε τις διάφορες μας, εμπνέουμε, ονειρεύουμε και μετατρέπουμε το «υπάρχω» σε "Ζω".

Συχνά έρχονται στην θύμηση μου στιγμές γεμάτες εμπόδια στην πρόσβαση, όπως στο παραπάνω βίντεο και κάθε φορά βρίσκουμε την λύση σηκώνοντας με στα χέρια τους ή στην πλάτη τους. Οι φίλοι μου γίνονται τα πόδια μου για να φτάσω από τα «σκοτεινά» στα «φωτεινά».

Αυτό έγινε και στο επεισόδιο του @lifeisabeachtv με τον φίλο πλέον @h_k_giousourum. Δεν τον γνώριζα αλλά μόλις με κάλεσε στην εκπομπή, του είπα ότι θέλω να δείξουμε αυτό που κάνω με τους φίλους μου όταν θα πάμε σε μια παραλία δύσβατη. Έγινε αμέσως φίλος όταν μου απάντησε «Ναι, θα το κάνουμε Μαζί».
Έτσι γίνονται οι φίλοι! Αφ´ ης στιγμής πείτε το "Μαζί", θα «βουτήξετε» σε όλες τις «παραλίες» που Μαζί θελήσατε!…

Υγ. Ποτέ δεν ξεχνώ…»