ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αγκαλιά Ποτζέκο στον Αντετοκούμπο: «Έκανα το μεγαλύτερο άλμα της ζωής μου»

Αγκαλιά Ποτζέκο στον Αντετοκούμπο: «Έκανα το μεγαλύτερο άλμα της ζωής μου»

Eurobasket 2022: Ο Ποτσέκο μίλησε για την αγκαλιά που έκανε στον Γιάννη Αντετοκούμπο και έγινε viral!

Η πιο τρελή στιγμή στο φετινό Eurobasket ανήκει στον προπονητή της Ιταλίας, Τζανμάρκο Ποτσέκο... και δικαιωματικά!

Ο Ιταλός προπονητής, ο οποίος φημίζεται για την «τρέλα» που κουβαλάει, πήδηξε ξαφνικά πάνω στον Έλληνα μπασκετομπολίστα, Γιάννη Αντετοκούμπο και η χαρά του δεν μπορούσε να κρυφτεί.

Ο Γιάννης φορούσε ακουστικά και προχωρούσε στον διάδρομο συγκεντρωμένος λίγο πριν τον μεγάλο ματς της Εθνικής με την Τσεχία για τους 16, όταν ξαφνικά ο Ποτσέκο έπεσε πάνω του και τον αγκάλιασε. Ο Αντετοκούμπο μπορεί να μην το περίμενε, όμως κατάλαβε αμέσως την χαρά του Ποτσέκο και ανταπέδωσε με μια σφιχτή αγκαλιά και χαμόγελο.

Ο Ποτσέκο μετά το viral video μίλησε για αυτήν την αυθόρμητη κίνηση αγάπης και είπε:

«Μόλις αγκάλιασα τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στα αποδυτήρια. Είναι τόσο καλό παιδί! Έτρεξα και πήδηξα πιο ψηλά απ' ότι έχω πηδήξει ποτέ στη ζωή μου γιατί είναι και ψηλός και τον αγκάλιασα», είπε ο ενθουσιώδης Ιταλός τεχνικός μετά το θρίαμβο της ομάδας του επί της Σερβίας και πρόσθεσε: «Ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια στην ιστορία της εθνικής μας ομάδας. Κάναμε μια καταπληκτική εμφάνιση σε όλα τα επίπεδα απέναντι σε μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα που έκανε ό,τι μπορούσε για να κερδίσει. Όλα τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα και αξίζουν συγχαρητήρια. Έχουμε μεγάλη καρδιά, μια δόση τρέλας και μεγάλη συνοχή σαν ομάδα. Ίσως να είμαστε ο αντίπαλος που κανένας δεν θέλει να βρει στο δρόμο του. Θα το θυμόμαστε για πολύ καιρό αυτό που έγινε».