ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Davis Cup: Πάνω από 12.000 θεατές στο ΟΑΚΑ για τον Στέφανο Τσιτσιπά - Εντυπωσιακές εικόνες

Davis Cup: Πάνω από 12.000 θεατές στο ΟΑΚΑ για τον Στέφανο Τσιτσιπά - Εντυπωσιακές εικόνες
Davis Cup στο ΟΑΚΑ
Glomex

Davis Cup: Ο πρώτος αγώνας ξεκίνησε με τον Στέφανο Τσιτσιπά κόντρα στον Αλβάρο Γκιγιέν.

Πάνω από 12.000 θεατές έχουν μαζευτεί στο ΟΑΚΑ για το Davis Cup, στο οποίο συμμετέχει και ο Στέφανος Τσιτσιπάς για να ενισχύσει την ελληνική Εθνική Ομάδα τένις.

Μάλιστα, κατά την άφιξή του στο γήπεδο έλαβε εκκωφαντικό χειροκρότημα στήριξης από τους θεατές.

Αν πριν από μερικά χρόνια έλεγε κάποιος ότι σε ελληνικό γήπεδο θα υπήρχαν πάνω από 12.000 θεατές για να παρακολουθήσουν τένις, ενδεχομένως να τον περνούσαν και για τρελό.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκίνησε τις αναμετρήσεις του με τον Αλβάρο Γκιγιέν.

Στο γήπεδο είχαν μαζευτεί άνθρωποι κάθε ηλικίας… Μεγάλοι, νέοι, παιδιά, τενίστες, αλλά και απλοί φίλοι του σπορ που ήθελαν να δουν από κοντά στον Στέφανο Τσιτσιπά να αγωνίζεται.

Μάλιστα, υπήρχαν και μεγάλες ουρές έξω που καθυστέρησαν την προσέλευση, η οποία σταμάτησε στην έναρξη του αγώνα.

Ενός λεπτού σιγή για τους δύο πιλότους

Πριν την έναρξη του πρώτου αγώνα οι δύο ομάδες, οι διοργανωτές αλλά και ο κόσμος που έδωσε το «παρών» στο «κλειστό» του ΟΑΚΑ απέτισαν φόρο τιμής στους Στάθη Τσιτλακίδη και Μάριο Μιχαήλ Τουρούτσικα, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους εν ώρα υπηρεσίας.

Η αυλαία των αναμετρήσεων κόντρα στους Αντρές Αντράντε (Νο564), Άλβαρο Γκιγιέν (Νο731), Καϊετάνο Μαρτς (Νο59), Γκονζάλο Εσκομπάρ (Νο44 στο διπλό), και Ντιέγκο Ιντάλγκο (Νο76 στο διπλό), που αποτελούν τη σύνθεση του Ισημερινού, έγινε σήμερα με την αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά κόντρα στον Αλβάρο Γκιγιέν.

Η ελληνική ομάδα «μάχεται» για την ιστορική της άνοδο στην πρώτη κατηγορία του Davis Cup, έχοντας στη σύνθεσή της τον Στέφανο Τσιτσιπά, αλλά και τον αδερφό του, Πέτρο, όπως και τους Μιχάλη Περβολαράκη, Αλέξανδρο Σκορίλα και Αριστοτέλη Θάνο.