ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πάνος Τριανταφύλλου: «Ήμασταν στην άκρη του γκρεμού και έπεφτε σιγά σιγά το αυτοκίνητο»

Πάνος Τριανταφύλλου: «Ήμασταν στην άκρη του γκρεμού και έπεφτε σιγά σιγά το αυτοκίνητο»
O Πάνος Τριανταφύλλου.
Glomex

Ο Πάνος Τριανταφύλλου μίλησε στο After Dark για το ατύχημα που είχε και αποκάλυψε πως θυμάται μέχρι και τη στιγμή που έπεφταν στον γκρεμό με τους φίλους του.

Ο Πάνος Τριανταφύλλου σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για το ατύχημα που είχε σε ηλικία 18 ετών και τον καθήλωσε σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Ο Έλληνας αθλητής ξιφασκίας με αμαξίδιο καλεσμένος στην εκπομπή «After Dark», περιέγραψε με λεπτομέρειες το τι συνέβη, ενώ ανέφερε πως ο ίδιος δεν είχε πολλές αναμνήσεις και τα παιδιά που ήταν μαζί του του εξήγησαν τι έγινε.

«Για το ατύχημα, έχω μιλήσει ανοιχτά πάρα πολλές φορές. Ήμουν 18 χρονών και πέσαμε σε μια χαράδρα, πάνω στην Πεντέλη. Θυμάμαι μέχρι και τη στιγμή που πέφταμε στον γκρεμό. Πέσαμε σε slow motion με το αυτοκίνητο. Ήμασταν στην άκρη του γκρεμού κι έπεφτε σιγά σιγά το αυτοκίνητο», είπε αρχικά.

«Εικόνες μέχρι και τότε, είχα. Μετά όμως, επειδή έφερε πολλές κωλοτούμπες το αυτοκίνητο, είχα χάσει τις αισθήσεις μου εκεί πέρα πάνω. Τα άλλα δύο παιδιά που ήταν μέσα στο αμάξι, τα θυμούνται όλα και μου είπαν πως "καλύτερα που δεν τα θυμάμαι. Πολύ γρήγορα μετά το ατύχημα, στράφηκα στον αθλητισμό», συμπλήρωσε.