ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσάβι: Η πόρτα της Μπαρτσελόνα είναι πάντα ανοιχτή για τον Λιονέλ Μέσι

Λιονέλ Μέσι
Την ώρα που ο Λιονέλ Μέσι διαπραγματεύεται την ανανέωση του συμβολαίου του με την Παρί Σεν Ζερμέν, ο Τσάβι δηλώνει ότι η Μπαρτσελόνα είναι πάντα σπίτι για τον «pulga»
Associated Press

Την ώρα που ο Λιονέλ Μέσι διαπραγματεύεται την ανανέωση του συμβολαίου του με την Παρί Σεν Ζερμέν, ο Τσάβι δηλώνει ότι η Μπαρτσελόνα είναι πάντα σπίτι για τον «pulga»

Για τον Λιονέλ Μέσι και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Μπαρτσελόνα μίλησε ο Τσάβι. Μάλιστα, δεν έκρυψε ότι είναι σε επαφές με τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή της Παρί Σεν Ζερμέν, την ώρα μάλιστα που τα δημοσιεύματα για τον μέλλον του Leo αυξάνονται.

Τα τελευταία σενάρια, που προέρχονται από την Ισπανία, αναφέρουν πως ο πατέρας του Λιονέλ Μέσι και εκπρόσωπός του, είχε συνάντηση με τον πρόεδρο των Καταλανών, Ζοάν Λαπόρτα, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο να επιστρέψει στους μπλαουγκράνα το καλοκαίρι.

Στο τέλος της σεζόν ο Λιονέλ Μέσι μένει ελεύθερος. Ωστόσο, όπως ανέφερε ο τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Κριστόφ Γκαλτιέ, ο «pulga» είναι χαρούμενος στο Παρίσι και γι' αυτό ελπίζει στην ανανέωση του συμβολαίου του.

Πάντως, η πρώτη συνάντηση ανάμεσα στον πατέρα του Λιονέλ Μέσι, Χόρχε, με τη διοίκηση της Παρί έγινε. Σε αυτή συζητήθηκε η διάρκεια του συμβολαίου του Αργεντινού και οι λεπτομέρειες της συμφωνία με τις δύο πλευρές να μην καταλήγουν και να δίνουν νέο ραντεβού στα τέλη Φεβρουαρίου.

Στο μεταξύ τα ΜΜΕ στην Ισπανία συνεχίζουν να κάνουν λόγο για τις πιθανότητες επιστροφής του Μέσι στο «Καμπ Νου», με τον Τσάβι να τον θέλει πίσω στη Μπαρτσελόνα. «Έχω ήδη πει ότι αυτό είναι το σπίτι του και οι πόρτες είναι ανοιχτές γι’ αυτόν. Είναι φίλος και είμαστε σε συνεχή επαφή. Θα εξαρτηθεί από αυτόν, από το τι θέλει να κάνει στο μέλλον του. Αυτό είναι το σπίτι του, δεν υπάρχει αμφιβολία. Ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του αθλήματος πάντα θα χωράει στην ομάδα μας».