ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μίλτος Τεντόγλου: Εξηγεί γιατί δεν χαιρέτησε τον γραμματέα του ΣΕΓΑΣ κατά την επιστροφή του

Μίλτος Τεντόγλου: Εξηγεί γιατί δεν χαιρέτησε τον γραμματέα του ΣΕΓΑΣ κατά την επιστροφή του

Η αγάπη για τον παππού του ήταν έκανε τον Μίλτο Τεντόγλου βιαστικό

Αίσθηση προκάλεσε η κίνηση του Μίλτου Τεντόγλου κατά την υποδοχή του από τα μέλη της οικογένειάς του αλλά και της ελληνικής αποστολής όταν επέστρεψε στο ξενοδοχείο μετά την κατάκτηση του «χρυσού» να μην χαιρετίσει τον Α' ειδικό γραμματέα του ΣΕΓΑΣ, Παναγιώτη Δημάκο.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής φαίνεται σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε από τον ΣΕΓΑΣ, καθώς πλησιάζει τον κόσμο που έχει συγκεντρωθεί να τον υποδεχτεί, να παρακάμπτει τη χειραψία από τον πρώτο άνθρωπο που τον πλησιάζει και να κατευθύνεται σε ένα άλλο πρόσωπο.



Η εξήγηση

«Αυτό που έγινε χθες που δεν χαιρέτησα τον κ. Δημάκο, ο οποίος είναι φίλος μου, και τον ξέρω πολλά χρόνια είναι γιατί είχα να δω τον παππού μου ένα χρόνο. Ο παππούς μου έχει πρόβλημα υγείας πολύ σοβαρό και ταξίδεψε μέχρι εδώ και ήθελα απλά να τον χαιρετήσω πρώτα και αυτό έκανα. Το έκανα για τον παππού μου και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ο ΣΕΓΑΣ με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Είναι πολύ κοντά μας και μας βοηθάει συνεχώς», διευκρίνισε ο παγκόσμιος πρωταθλητής.