ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσαν στο Newsbomb.gr: «Η προσφορά του Παύλου Γιαννακόπουλου στο ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι τεράστια»

Τσαν στο Newsbomb.gr: «Η προσφορά του Παύλου Γιαννακόπουλου στο ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι τεράστια»

«Ακόμη έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο», ανέφερε ο προπονητής της Αναντολού Έφες, Ερντέμ Τσαν, μετά τον αγώνα ενάντια στην Παρτίζαν, στο πλαίσιο του πέμπτου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», μιλώντας στο Newsbomb.gr.

«Η προσφορά Παύλου Γιαννακόπουλου στο ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι προφανής και αδιαμφισβήτητη, είμαι ευγνώμων στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς», επεσήμανε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Αναντολού Έφες, Ερντέμ Τσαν, αμέσως μετά τη νικηφόρα αναμέτρηση του τουρκικού συλλόγου με αντίπαλο την Παρτίζαν Βελιγραδίου του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, στο πλαίσιο του πρώτου ημιτελικού του 5ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», μιλώντας στο Newsbomb.gr.

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Κιουλχατζής – Γιάννης Νικηφοράκης.

«Αρχικά, η προσφορά του Παύλου Γιαννακόπουλου στο ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι προφανής και πρέπει να εκτιμάμε όλοι αυτό το γεγονός. Κάθε φορά που λαμβάνουμε μέρος σε τέτοιου είδους τουρνουά, αποτελεί μεγάλη τιμή για εμάς.

Φυσικά, οι ομάδες είναι εξαιρετικά ισχυρές και μέσω αυτής της σειράς αγώνων, θέλουν να δοκιμάσουν διάφορα πράγματα, με σκοπό να βελτιωθούν. Σήμερα, ήταν ένα καλό παιχνίδι. Όμως, έχουμε πολύ, πολύ δρόμο ακόμη μπροστά μας», σημείωσε ο κ. Τσαν εν συνεχεία.

Σε ένα μοναδικό στιγμιότυπο μερικές στιγμές πριν από την έναρξη του αγώνα ανάμεσα στην Αναντολού Εφές και την Παρτίζαν, ο τεχνικός της τουρκικής ομάδας φίλησε το χέρι του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ενώ, ακολούθησε «θερμός» εναγκαλισμός των δύο προπονητών.

«Σέβομαι απεριόριστα τον κόουτς (σ.σ. Ζέλικο) Ομπράντοβιτς και πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο. Δεν μπορώ να σκεφθώ κάτι άλλο για αυτόν τον άνθρωπο. Μονάχα σεβασμός.

Ήμουν πολύ τυχερός για το γεγονός ότι εργάσθηκα τόσα χρόνια στο πλευρό του και τού είμαι ευγνώμων για όλα όσα μού έχει προσφέρει. Ήταν μεγάλη τιμή να δουλέψω δίπλα του, με δίδαξε πάρα πολλά», ολοκλήρωσε, αναφερόμενος στον «θρυλικό» Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μιλώντας στο Newsbomb.gr.

Σχετικές ειδήσεις