ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πλατανιώτη: «Δεν θεωρώ ότι έχω να αποδείξω σε κάποιον κάτι, σκληρή δουλειά και never give up»

Πλατανιώτη: «Δεν θεωρώ ότι έχω να αποδείξω σε κάποιον κάτι, σκληρή δουλειά και never give up»

Στους Ολυμπιακούς αγώνες μαζί με την Σοφία Μαλκογεώργου, η Ευαγγελία Πλατανιώτη τόνισε πως: «Πρέπει να κάνουμε τη διαφορά για να ανέβουμε όσο πιο ψηλά γίνεται»

Επέστρεψε σήμερα στην Αθήνα η Ευαγγελία Πλατανιώτη και μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του ertnews, μετά την επιτυχία της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου, κρατώντας στα χέρια της το χρυσό και το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε στην Ντόχα.

Πιο συγκεκριμένα, η Ευαγγελία Πλατανιώτη τόνισε πως η επιτυχία αυτή είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς πολλών ετών: «Πρέπει να πιστεύεις σε αυτό, εγώ πίστευα και πριν τα καταφέρω, πίστευα ότι μπορώ να το κάνω», είπε αρχικά ενώ συνέχισε προσθέτωντας: «Δεν σταμάτησα ποτέ να σκέφτομαι τον εαυτό μου εκεί ψηλά».

Η Παγκόσμια πρωταθλήτρια έπειτα μίλησε και για το αν την αγχώνει το πώς θα κρατηθεί εκεί «ψηλά»: «Πολλά χρόνια προσπαθώ να καταφέρω πράγματα, για εμένα πρώτα από όλα. Δεν θεωρώ ότι έχω να αποδείξω σε κάποιον κάτι. Στον εαυτό μου, αυτό που ήθελα να αποδείξω το έχω αποδείξει είτε με πανευρωπαϊκές διακρίσεις είτε ακόμα και στο παγκόσμιο που είχα όνειρό μου να κατακτήσω ένα μετάλλιο», είπε μεταξύ άλλων.

«Ήθελα να κλείσω τον κύκλο μου ως χρυσή πρωταθλήτρια», εξήγησε.

Στους Ολυμπιακούς αγώνες μαζί με την Σοφία Μαλκογεώργου, η κ. Πλατανιώτη τόνισε πως: «Πρέπει να κάνουμε τη διαφορά για να ανέβουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Πάντοτε δουλεύουμε. Είμαστε επαγγελματίες, δίνουμε το 100 τοις εκατό, θα δουλέψουμε σκληρά για το Παρίσι».

«Οι αποτυχίες είναι περισσότερες από τις επιτυχίες»

«Θα ήθελα να πω στα νέα κορίτσια και αγόρια που θέλουν να πετύχουν κάτι και να κυνηγήσουν το όνειρό τους πως οι αποτυχίες είναι περισσότερες από τις επιτυχίες, επομένως το να μη τα παρατάμε είναι πολύ σημαντικό, αν αγαπάμε πραγματικά τους στόχους μας», ανέφερε η Ε. Πλατανιώτη.

«Σκληρή δουλειά και… never give up!», είπε κλείνοντας.