ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Μανόλο Χιμένεθ αφιέρωσε τη νίκη στους οπαδούς

Ο Μανόλο Χιμένεθ αφιέρωσε τη νίκη στους οπαδούς
Ο Μανόλο Χιμένεθ είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος για την πρόκριση της ΑΕΚ στους "8" του Κυπέλλου με το επιβλητικό 4-0 επί της ΑΕΛ...

Ο Μανόλο Χιμένεθ είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος για την πρόκριση της ΑΕΚ στους "8" του Κυπέλλου με το επιβλητικό 4-0 επί της ΑΕΛ. Ο Ισπανός τεχνικός εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου με ένα κομπολόι που του είχαν χαρίσει οι οργανωμένοι και αφιέρωσε τη νίκη σε αυτούς:

«Είναι σημαντικό να υπάρχουν αδελφικές σχέσεις μέσα στην ομάδα. Όλοι να σέβονται την ομάδα και εγώ είμαι υπεύθυνος να βγάζω αυτούς που δεν θα σέβονται την ΑΕΚ. Το δώρο που μου έκαναν είχα υποσχεθεί πως θα το έχω μαζί μου. Και την νίκη την αφιερώνω σ’ αυτούς", τόνισε αρχικά ο Χιμένεθ, ο οποίος μετά αναφέρθηκε στην απειλή του Αδαμίδη για πρόστιμο στους παίκτες αν έχαναν από την ΑΕΛ:

«Ο πρόεδρος είναι η ανώτερη αρχή. Θα σεβαστώ τις δικές του αποφάσεις. Αλλά θα πρέπει να αναλύσουμε γιατί βάζουμε ένα πρόστιμο. Και αν είναι δίκαιο να μπει για όλους. Αλλά ο πρόεδρος έχει μια μεγάλη καρδιά. Και μας είχε ενημερώσει και τότε πως αν η ομάδα είχε καλή συμπεριφορά στο ματς με την Λάρισα, δεν θα ίσχυε. Αν έβαζε πρόστιμο στους παίκτες, θα έπρεπε να βάλει και σε μένα. Αλλά με την σημερινή συμπεριφορά, είναι ξεκάθαρος ο δρόμος που θα πρέπει να ακολουθήσουμε» .

Για τη συνέχεια υπογράμμισε: «Θα απολαύσουμε ένα μεγάλο παιχνίδι που έκανε η ΑΕΚ. Να απολαύσουμε μια μεγάλη νίκη, απέναντι σε μια ομάδα που δεν είναι αυτό που δείχνει η βαθμολογία. Και θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί, να μην κινούμαστε ανάλογα με τα συναισθήματα μας. Είχαμε μια σωστή συμπεριφορά. Αυτόν τον ενθουσιασμό και αυτή την διάθεση να την δείχνουμε πάντα. Και να είμαστε βέβαιοι πως αν δίνουμε τα πάντα, δεν θα χάσουμε. Η υποχρέωση της ΑΕΚ, είναι να προσπαθήσει να κερδίσει το επόμενο ματς. Το ευτύχημα είναι πως υπάρχουν οι διακοπές. Ευκαιρία να ξεκουραστούμε. Αλλά υπάρχουν και κάποιοι παίκτες που πρέπει να δουλέψουν και θα δουλέψουν. Εμπιστεύομαι τον επαγγελματισμό τους. Θα πρέπει να δουλεύουν ακόμα και όταν δεν είναι ο προπονητής δίπλα τους».