ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο ΟΠΑΠ και επίσημα χορηγός του ΠΑΟΚ

Ο ΟΠΑΠ και επίσημα χορηγός του ΠΑΟΚ
Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την Τετάρτη την συμφωνία με τον ΟΠΑΠ ώστε ο "Δικέφαλος" του Βορρά να διαφημίζει....

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την Τετάρτη την συμφωνία με τον ΟΠΑΠ ώστε ο "Δικέφαλος" του Βορρά να διαφημίζει την ελληνική εταιρία για τις επόμενες τρεις σεζόν, 2010-2013. Η ΟΠΑΠ Α. Ε. θα προβάλλεται ως κύριος χορηγός στην φανέλα του ΠΑΟΚ και το "ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ" θα είναι η βασική παρουσίαση της διαφήμισης. Η συμφωνία προβλέπει το ποσό 1,1 εκατ. ευρώ τον πρώτο χρόνο, 1,3 εκατ. ευρώ τον δεύτερο και 1,5 εκατ. ευρώ τον τρίτο χρόνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Ολοκληρώθηκε και τυπικά η συμφωνία μεταξύ ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΟΠΑΠ Α.Ε., η οποία αφορά στη σύναψη σύμβασης κύριας χορηγίας για τα επόμενα 3 χρόνια (αγωνιστικές περίοδοι 2010-11, 2011-12 και 2012-13). Η ΟΠΑΠ Α.Ε. θα προβάλλεται ως Κύριος Χορηγός Φανέλας της ομάδας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με βασική παροχή την παρουσία του, μέσω του παιχνιδιού «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ», στο εμπρός μέρος της φανέλας της επίσημης εμφάνισης της ομάδας για το διάστημα 2010-2013. Η ΟΠΑΠ εμπιστεύτηκε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ προσβλέποντας την επίτευξη των επικοινωνιακών και εμπορικών της στόχων. Ταυτόχρονα, η ΟΠΑΠ Α.Ε. είναι ο βασικός χορηγός των ελληνικών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων.

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η ΟΠΑΠ Α.Ε. αποτελεί το μεγαλύτερο διοργανωτή τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα, διατηρώντας το αποκλειστικό δικαίωμα της διεξαγωγής έξι αριθμολαχείων και τριών παιχνιδιών αθλητικού στοιχηματισμού σε Ελλάδα και Κύπρο, μέσω ενός δικτύου, που αριθμεί περισσότερα από 5.000 εξουσιοδοτημένα πρακτορεία.

Σήμερα, η ΟΠΑΠ Α.Ε., μια από τις πλέον καταξιωμένες εταιρίες του κλάδου της παγκοσμίως, αποτελεί μέλος των κυριότερων διεθνών οργανισμών τυχερών παιγνίων (World Lotteries Association, European Lotteries, European Lotteries Sports, European Association for the Study of Gambling).

Το 2000, η ΟΠΑΠ Α.Ε. εισήγαγε με επιτυχία το «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ», που εξελίχτηκε στο πλέον αγαπημένο παιχνίδι του κοινού. Το «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ» ταξιδεύει τους παίκτες στα σημαντικότερα πρωταθλήματα και στις διεθνείς διοργανώσεις, προσφέροντας τρεις μοναδικές δυνατότητες: προκαθορισμένα κέρδη, προσωπική επιλογή στοιχηματικών γεγονότων, καθημερινό παιχνίδι.

Συνεπής στο βασικό της στόχο, τη συνδρομή κάθε αξιόλογης προσπάθειας για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, η ΟΠΑΠ Α.Ε. εφαρμόζει ένα εκτενές πρόγραμμα δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, μέσω του οποίου, σημαντικό μέρος των κερδών της διατίθεται για την υποστήριξη πρωτοβουλιών στους τομείς του αθλητισμού, του πολιτισμού, της υγείας, της παιδείας και του περιβάλλοντος."