ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Η Εθνική μας στους «8»!

«Η Εθνική μας στους «8»!

Εεεε, οοο και αυτό το Euro είναι ελληνικό!

Το Euro 2012 είναι ελληνικό και πρώτοι το διαπίστωσαν οι Ρώσοι, βλέποντας τους παίκτες του Σάντος να γίνονται υπερηχητικοί, τον Καραγκούνη να τους κάνει πλάκα, τον Σαμαρά να τους... διασκεδάζει, τον Τζαβέλλα να τους κάνει να... τρέμουν και όλους μαζί, τους Ελληνες, να ετοιμάζονται για την... απονομή.

Ελλάδα - Ρωσία 1-0. Η πρόκριση στην 8άδα του Euro είναι γεγονός που κανένας, μα κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει, αλλά ούτε καν να πει το παραμικρό. Το 1-0 είναι εξαιρετικά φτωχό για να περιγράψει την πραγματική εικόνα του παιχνιδιού. Βλέπετε, το καλύτερό τους παιχνίδι στη μέχρι τώρα διαδρομή σε αυτή τη διοργάνωση οι Ελληνες διεθνείς το φύλαγαν για το πιο κρίσιμο σταυροδρόμι. Και δικαιώθηκαν πανηγυρικά. Πανηγυρίζοντας το καταπληκτικό γκολ του Γιώργου Καραγκούνη στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ζητώντας πέναλτι με τον αρχηγό στο 61' που δεν δόθηκε -δικαιολογημένα- και χάνοντας ουκ ολίγες κλασσικές ευκαιρίες για ένα... χαλαρό 4-0 με κορυφαία το δοκάρι στο 70' του Τζαβέλλα σε εκτέλεση φάουλ.

Η Ελλάδα είναι εδώ. Είναι εκεί, στην Πολωνία και αν συνεχίσει έτσι θα πάει και στην Ουκρανία, για το μεγάλο τελικό. Για την επιστροφή στο θρόνο της. Αφού προηγουμένως... αισθανθούν τι εστί Ελληνες, οι Γερμανοί ή οι Δανοί, αφού στο δρόμο μας θα βρεθεί η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη στο δεύτερο όμιλο. Την Παρασκευή στις 22 Ιουνίου... Εχει γιορτή.

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα όπως σας το μετέδωσε το Onsports