ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν πειράζει Ελλαδάρα!

Δεν πειράζει Ελλαδάρα!

Το όνειρο το ζήσαμε με την ισοφάριση του Σαμαρά (1-1), αλλά η ήττα από τη Γερμανία (4-2) έβαλε τέλος στην παρουσία της Εθνικής μας στο Euro 2012. - Τα... όνειρά μας συνεχίζονται, γι' αυτή την ομάδα που μας κάνει εθνικά υπερήφανους. - Επόμενος σταθμός το Μουντιάλ της Βραζιλίας (2014) και το 2016 ραντεβού στη Γαλλία...

Γι' αυτή την Εθνική Ελλάδας οι Ελληνες σε όλο τον κόσμο δηλώνουμε εθνικά υπερήφανοι.

Ναι, η Γερμανία είναι παγκόσμια υπερδύναμη και στο χώρο του ποδοσφαίρου, αλλά η Ελλάδα τους ανησύχησε, έστω και για λίγο, πριν καταφέρουν να σφραγίσουν το εισιτήριο της πρόκρισης στους 4 του Εuro 2012, το οποίο δικαιωματικά κατέκτησαν.

Γνωρίσαμε την ήττα στο Γκντανσκ με 4-2 από την ομάδα του Λεβ, αλλά κανένας Ελληνας απόψε δεν πρέπει να αισθάνεται ηττημένος.

Η Ελλάδα, μια ομάδα που πριν την έναρξη της διοργάνωσης αποτελούσε για όλους τον καλοδεχούμενο... πελάτη, όχι μόνο κατόρθωσε να κάνει αισθητή την παρουσία της στην Πολωνία, αλλά έφτασε να προκριθεί στους 8 και να διεκδικήσει, κόντρα στους Γερμανούς, το θαύμα της πρόκρισης στα ημιτελικά.

Την ήττα τη γνώρισε στις λεπτομέρειες πληρώνοντας αμυντικές αδυναμίες, αλλά και τη διαφορά κλάσης που ξεκάθαρα υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Δηλώνουμε και είμαστε υπερήφανοι γι' αυτή την ομάδα. Δηλώνουμε και είμαστε υπερήφανοι Ελληνες. Τους Γερμανούς δεν τους νικήσαμε. Τους Γερμανούς τους... λαχταρίσαμε με το γκολ της ισοφάρισης του Σαμαρά στο 55' που και αυτό ως στιγμιότυπο προσέφερε το ξέσπασμα χαράς και πανηγυρισμών που οι Ελληνες φίλαθλοι περίμεναν. Και με το πέναλτι του Σαλπιγγίδη στο 89' να μετατρέψουμε το βαρύ 4-1 στο τιμητικό 4-2...

Οι Ελληνες λέμε το υπερήφανο αντίο στο Euro 2012 και ανανεώνουμε το ραντεβού για τα γήπεδα της Γαλλίας, το 2016. Θα είμαστε και πάλι εκεί. Με ενδιάμεσο σταθμό το Μουντιάλ της Βραζιλίας, το 2014.

Θα μας περιμένουν -ξανά- ως την πιο... βαρετή ομάδα. Θα τους λαχταρίσουμε ξανά, θα τους διαψεύσουμε και πάλι. Θα τους νικήσουμε...

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα όπως σας το μετέδωσε το Onsports

Θυμητείτε όσα συνέβησαν πριν από την έναρξη του αγώνα

Πηγή: onsports.gr