ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακοί αγώνες 2012: Επι ποδός ο στρατός για τις άδειες θέσεις!

Ολυμπιακοί αγώνες 2012: Επι ποδός ο στρατός για τις άδειες θέσεις!

Προβληματισμένοι είναι οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων στο Λονδίνο βλέποντας τις εκατοντάδες άδειες θέσεις στα γήπεδα.

Ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι ενώ πολλοί φίλαθλοι, ήθελαν να παρακολουθήσουν τους αγώνες της πρώτης ημέρας, δεν βρήκαν εισιτήριο καθώς όπως τους είπαν δεν υπήρχαν διαθέσιμες θέσεις, καθώς είχαν παραχωρηθεί σε σπόνσορες.

Για να λυθεί το πρόβλημα καλείται να παρακολουθήσει τους αγώνες ο βρετανικός στρατός. Οι διοργανωτές αποφάσισαν να καλέσουν άρον - άρον τους στρατιώτες μετά την αποκαρδιωτική εικόνα των κενών θέσεων στο κολυμβητήριο και την ενόργανη γυμναστική την πρώτη μέρα.

Εκπρόσωπος του υπουργειου Άμυνας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι ο στρατός της Βρετανίας κλήθηκε εκτάκτως να συνδράμει στην ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων αφότου η εταιρεία G4S απέτυχε να ανταποκριθεί στην ευθύνη που είχε αναλάβει για τη συγκέντρωση 10.400 φρουρών ασφαλείας.

Η βρετανική κυβέρνηση αναγκάστηκε να αναπτύξει συνολικά 3.500 άνδρες για την ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων, ορισμένοι εκ των οποίων είχαν μόλις επιστρέψει από αποστολές στο Αφγανιστάν.