ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εκτυπώστε και κερδίστε στα εισιτήριά σας

Εκτυπώστε και κερδίστε στα εισιτήριά σας

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός στην προσπάθεια να διευκολύνει την είσοδο του κόσμου στο γήπεδο, από φέτος δίνει τη δυνατότητα στους φίλους της ομάδας να βρεθούν στο ΟΑΚΑ με ένα ….κλικ!

Από την αρχή της σεζόν με την υπηρεσία «εκτυπώστε στο σπίτι», οι φίλαθλοι μπορούν να αγοράσουν το εισιτήριό τους από το σπίτι ή το γραφείο τους μέσα από το www.paobc.gr ή το www.viva.gr, να το εκτυπώσουν και να πάνε απευθείας στην είσοδο του γηπέδου χωρίς να περιμένουν στην ουρά των εκδοτηρίων!

Από τον επόμενο εντός έδρας αγώνα θα δίνει παράλληλα και την ευκαιρία στους φίλους της να κερδίσουν και χρήματα με ειδικές προσφορές και εκπτώσεις. Έτσι λοιπόν για τους τρεις επόμενους εντός έδρας αγώνες της ομάδας, η προσφορά που θα ισχύσει για αγορά εισιτηρίων μέσω ίντερνετ είναι:

- με Πανελευσινιακό (26/11), έκπτωση 50% σε όλες τις κατηγορίες τιμών

- με Ολύμπια Λουμπλιάνα (29/11) και Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ (7/12) έκπτωση20% σε όλες τις κατηγορίες τιμών

Η προσφορά ισχύει μέχρι τη Δευτέρα 26/11/2012 στις 12.00 το μεσημέρι και για αγορές μέσω του www.paobc.gr (κατηγορία ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ) και www.viva.gr

Στόχος της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ είναι να υποστηρίξει και να διευκολύνει τη μαζική προσέλευση του κόσμου στους κρίσιμους επόμενους αγώνες, αλλά και να δείξει έμπρακτα την κατανόησή της στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει η χώρα μας.