Και πώς να το χάσει;

Newsbomb

Στους 12 βαθμούς παρέμεινε το προβάδισμα της Ντόρτμουντ, καθώς Λεβερκούζεν και Μπάγερν Μονάχου ηττήθηκαν...

Στους 12 βαθμούς παρέμεινε το προβάδισμα της Ντόρτμουντ, καθώς Λεβερκούζεν και Μπάγερν Μονάχου ηττήθηκαν.

Τις τελευταίες ημέρες οι ποδοσφαιριστές της Μπάγερν Μονάχου, προσπαθούσαν να κάνουν ψυχολογικό πόλεμο στην Ντόρτμουντ, τονίζοντας ότι αργά ή γρήγορα, θα χάσει βαθμούς.

Εν μέρει το… κόλπο τους πέτυχε, καθώς η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, έμεινε στο 0-0 απέναντι στην Σάλκε. Αντί όμως οι Βαυαροί να εκμεταλλευτούν την… γκέλα της, ηττήθηκαν με 3-2 από την Κολωνία, παρόλο που βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 2-0 στο ημίχρονο.

Ακόμα μία ομάδα που λογίζεται ως διεκδικήτρια του τίτλου, η Μπάγερ Λεβερκούζεν, δεν κατάφερε κάτι παραπάνω, μετά την ήττα της με 1-0 από την Νυρεμβέργη.

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει το Αννόβερο που πρόσθεσε ακόμα μία νίκη στο ενεργητικό του, αυτήν την φορά απέναντι στην Βόλφσμπουργκ με 1-0. Με την… ψυχή στο στόμα επικράτησε η Χόφενχαϊμ της Καϊσερσλάουτερν με 3-2, παρά του ότι προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο.

Τέλος μοιρασιά είχαμε στο «Μπρούχβεγκ», όπου η Βέρντερ Βρέμης στις καθυστερήσεις κατάφερε να πάρει την ισοπαλία απέναντι στην Μάιντς. Πλέον η Ντόρτμουντ έχει απόσταση 12 βαθμών από τους διώκτες της, την ώρα που το Αννόβερο συνεχίζει να… φλερτάρει με τις θέσεις της Ευρώπης.

Τα αποτελέσματα:

Ντόρτμουντ – Σάλκε 0-0
Μάιντς – Βέρντερ Βρέμης 1-1
Χόφενχαϊμ – Καϊσερσλάουτερν 3-2
Κολωνία – Μπάγερν Μονάχου 3-2
Αννόβερο – Βόλφσμπουργκ 1-0
Νυρεμβέργη – Μπάγερ Λεβερκούζεν 1-0
Γλάντμπαχ – Στουτγκάρδη 18:30
Αμβούργο – Σανκτ Πάουλι (Κυριακή)
Φράιμπουργκ – Άιντραχτ Φρανκ. (Κυριακή)

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved