Περιμένοντας τον Σισέ

Newsbomb

Το αν ο Τζιμπρίλ Σισέ θα προλάβει το ντέρμπι της Κυριακής (13/02) με αντίπαλο την ΑΕΚ απασχολεί τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Γάλλος ....

Το αν ο Τζιμπρίλ Σισέ θα προλάβει το ντέρμπι της Κυριακής (13/02) με αντίπαλο την ΑΕΚ απασχολεί τον Ζεσουάλδο Φερέιρα.
Ο Γάλλος επιθετικός που… παραλίγο να «τρελάνει» τους ειδικούς και να αγωνιστεί ακόμα και στο παιχνίδι της Τούμπας, θα αρχίσει να μπαίνει σταδιακά σε πιο έντονους ρυθμούς προπόνησης για να διαπιστωθεί το αν μπορεί να ενισχύσει την προσπάθεια των «πρασίνων» στο ματς του ΟΑΚΑ.
Οι «πράσινοι» μετά το μεγάλο διπλό στη Θεσσαλονίκη επί του ΠΑΟΚ είναι σε αρκετά καλή κατάσταση, τόσο αγωνιστικά όσο και βαθμολογικά και σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το στρατόπεδο του «τριφυλλιού» υπάρχει πίστη για ανατροπή της κατάστασης και κατάκτηση του τίτλου.
Για να συμβεί ωστόσο αυτό, θεωρείται επιβεβλημένη η νίκη επί της ΑΕΚ, έτσι ώστε να μείνει στάσιμη ή να μειωθεί – αν ο Ολυμπιακός «γκελάρει» στην έδρα του Άρη – η διαφορά από την κορυφή πριν το ντέρμπι των δύο «αιωνίων» στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Για την ώρα οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα απολαύσουν το ρεπό που τους έχει χορηγήσει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα για την Δευτέρα (07/02), σε μια ευκαιρία να «αποφορτιστούν» κι από τα συνεχόμενα παιχνίδια της προηγούμενης εβδομάδας, και θα ανανεώσουν το ραντεβού τους για την Τρίτη, στην Παιανία.
Από την προπόνηση που θα γίνει τότε θα αρχίσει να φαίνεται το κατά πόσο θα μπορεί ο Πορτογάλος τεχνικός να υπολογίζει στο «βαρύ» πυροβολικό που ακούει στο όνομα Σισέ, αλλά και στον επίσης τραυματία Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ. Ο 64χρονος προπονητής θα έχει αυτή τη φορά στη διάθεσή του τον Λουκά Βύντρα που εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής, όχι όμως και τον Νίκο Σπυρόπουλο που αποβλήθηκε στην Τούμπα και δε θα είναι διαθέσιμος.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved