ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κοντά στα ταλέντα η ΑΕΚ

Κοντά στα ταλέντα η ΑΕΚ
Το νέο Fun Weekend που διοργανώνει η ΑΕΚ θα διεξαχθεί στις 12 και 13 Φεβρουαρίου...

Το νέο Fun Weekend που διοργανώνει η ΑΕΚ θα διεξαχθεί στις 12 και 13 Φεβρουαρίου.
Οι φίλοι της ΑΕΚ θα μπορούν να προμηθεύονται προϊόντα της ομάδας τους από το νέο κατάστημα στη Νέα Ερυθραία. Μάλιστα τις πρώτες ημέρες λειτουργίας του θα ισχύει έκπτωση 15%. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση «Από την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου ξεκινάει η λειτουργία του ΑΕΚ Shop Νέας Ερυθραίας (Κ. Βάρναλη 25) και μέχρι το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου θα ισχύσει έκπτωση 15% σε όλα τα είδη του».

Επίσης, το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί το Fun Weekend που διοργανώνει η ΠΑΕ και το τμήμα ακαδημιών. Αναλυτικά αναφέρεται «Το Fun Weekend του Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο, 12 και 13 του μήνα, στις εγκαταστάσεις του Mini Football Paradise, στις Αχαρνές.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ και το Τμήμα των Ακαδημιών της, περιμένουν τους φίλους του ποδοσφαίρου, ηλικίας 6-12 ετών, για να τους διδάξουν τα μυστικά του παιχνιδιού.Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα της εκδήλωσης, αλλά και για την πρόσβαση στο Mini Football Paradise υπάρχουν στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις www.aekfc.gr/index.asp?a_id=1532 και www.minifootballparadise.gr/, καθώς και στο τηλέφωνο 210 6673800».