ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κρίσιμος Φεβρουάριος για τον ΟΦΗ

Κρίσιμος Φεβρουάριος για τον ΟΦΗ
Τρεις αγώνες – φωτιά περιμένουν τον ΟΦΗ μέσα στον Φεβρουάριο από τ’ αποτελέσματα των οποίων θα κριθούν πολλά ...

Τρεις αγώνες – φωτιά περιμένουν τον ΟΦΗ μέσα στον Φεβρουάριο από τ’ αποτελέσματα των οποίων θα κριθούν πολλά όσον αφορά στην απευθείας άνοδο στη Super League.

H αρχή γίνεται τη Δευτέρα στη Ρόδο, όπου η τέταρτη στη βαθμολογία κρητική ομάδα φιλοξενείται από τον τρίτο Διαγόρα. Φεύγοντας με το διπλό οι «ασπρόμαυροι» από το «σμαραγδένιο νησί» θα προσπεράσουν το δυνατό αντίπαλό τους στη βαθμολογία και θ’ ανέβουν μία θέση στον πίνακα.

Στη συνέχεια (Κυριακή 20 Φεβρουαρίου) ακολουθεί η εντός έδρας αναμέτρηση με τα ιδιαίτερα ανεβασμένα το τελευταίο διάστημα Τρίκαλα που μ’ ένα ντεμαράζ νικηφόρων αποτελεσμάτων το τελευταίο διάστημα έχουν καταφέρει να βρίσκονται μέσα στην πρώτη εξάδα.

Και μία εβδομάδα αργότερα θα διεξαχθεί το ντέρμπι στη Λιβαδειά μ’ έναν εκ των βασικών αντιπάλων του Ηρακλειώτικου συλλόγου για την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια, τον Λεβαδειακό του Γιάννη Κομπότη. Στον ΟΦΗ ποντάρουν να συγκεντρώσουν σ’ αυτή την τριάδα παιχνιδιών από επτά έως εννιά βαθμούς για να παραμείνουν μέσα στο στόχο τους. Εν όψει Διαγόρα επιστρέφουν οι Πολυχρόνης Βεζυρίδης, Κώστας Κιάσσος και Ζέλικο Κάλαϊτζιτς που εξέτισαν την ποινή τους, όπως και ο Φραντς Μπερτίν.

Ο τελευταίος συμμετείχε την Τετάρτη με την Εθνική Αϊτής στο φιλικό με το Ελ Σαλβαδόρ και το αργότερο μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να βρίσκεται στο Ηράκλειο. Σίγουρα «απών» με το Διαγόρα θα είναι ο τιμωρημένος Ανέστης Αγρίτης, ενώ η συμμετοχή του Μπόζινταρ Τάντιτς που ταλαιπωρείται από ίωση τις τελευταίες μέρες θα ξεκαθαρίσει οριστικά μέχρι την Κυριακή.