ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εκδήλωση αθλητικής Ένωσης Γλυφάδας «ΑΙΞΩΝΗ»

Εκδήλωση αθλητικής Ένωσης Γλυφάδας «ΑΙΞΩΝΗ»

Εκδήλωση για την καθιερωμένη κοπή πίτας πραγματοποίησε η Αθλητική Ένωση Γλυφάδας «ΑΙΞΩΝΗ» στο 1ο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Γλυφάδας «Οδυσσέας Παπαδόπουλος».

Στην ευχάριστη ατμόσφαιρα της γιορτής του αθλητισμού, αθλητές, μέλη και πλήθος φίλων του συλλόγου τίμησαν σημαντικούς ανθρώπους του μπάσκετ και παλαίμαχους αθλητές, όπως τους ομοσπονδιακούς προπονητές Γ. Γιαννόπουλο και Κ. Μίσσα, Γ. Παραγιό, Γ. Παπαγιάννη, κ.α. που έγραψαν τη δική τους ιστορία στο χώρο και αποτέλεσαν παράδειγμα για τις νεότερες γενιές.

Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή αποτέλεσε η βράβευση του βουλευτή ΑΝΕΛ και δημοσιογράφου κ. Γιάννη Δημαρά, παλαιού… μπασκετμπολίστα αρχικά του «Αμύντα» (1963-1969), στη συνέχεια του «Παναθηναϊκού» (1969-1974) αλλά και της Εθνικής Ομάδας Ενόπλων Δυνάμεων, για τη συνολική προσφορά του στον αθλητισμό.

Στην παρακάτω φωτογραφία διακρίνεται ο κ. Δημαράς μεταξύ του προπονητικού team του συλλόγου Δημήτρη Αγγελόπουλου και Λάμπρου Ρουμελιώτη. Αξίζει να σημειωθεί, ότι υπό την προπονητική μπαγκέτα των παραπάνω προπονητών και διακεκριμένων πρώην καλαθοσφαιριστών, όλα τα τμήματα μπάσκετ της ΑΕΓ από το φυτώριο έως και την αντρική ομάδα καθώς και χάρη στην αρωγή του ΔΣ, ο σύλλογος έχει χαράξει ανοδική πορεία στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ.