ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Κόκκινη» υποδοχή για τους Πρωταθλητές Ευρώπης

«Κόκκινη» υποδοχή για τους Πρωταθλητές Ευρώπης

Την αποθέωση από χιλιάδες οπαδούς γνώρισε η αποστολή του Ολυμπιακού επιστρέφοντας από το Λονδίνο με το τρόπαιο της Ευρωλίγκας στις αποσκευές της

Οι «ερυθρόλευκοι» προσγειώθηκαν στον αερολιμένα του «Ελ. Βενιζέλος» λίγα λεπτά μετά τις 19:00, όπου τους περίμεναν οι άνθρωποι του αεροδρομίου και τους συνεχάρησαν για την κατάκτηση του τροπαίου. Στην συνέχεια, οι παίκτες, το προπονητικό τιμ και οι άνθρωποι της διοίκησης μπήκαν στο πούλμαν προκειμένου να αναχωρήσουν από τις εγκαταστάσεις του «Ελ. Βενιζέλου» με κατεύθυνση το ΣΕΦ.

Λίγα λεπτά αργότερα, το λεωφορείο των Πρωταθλητών Ευρώπης βγήκε από την έξοδο cargo του αεροδρομίου και μόλις μετακινήθηκαν οι κλούβες της Αστυνομίας, δεκάδες οπαδοί των Πειραιωτών περικλύκλωσαν την αποστολή και αποθέωσαν τους νικητές του final 4 του Λονδίνου με δεκάδες καπνογόνα και συνθήματα.

Μόλις το πούλμαν... ακινητοποιήθηκε, οι παίκτες του Ολυμπιακού βγήκαν στην οροφή και αποθεώθηκαν από τους φιλάθλους της ομάδας. Πρώτος ήταν ο Κώστας Παπανικολάου και ακολούθησε ο Πέρο Άντιτς, ενώ στην οροφή μαζί με το τρόπαιο βγήκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και στην συνέχεια οι Έισι Λο, Κάιλ Χάινς, Παναγιώτης Αγγελόπουλος και ο Βασίλης Σπανούλης.

Στην συνέχεια, άπαντες μπήκαν και πάλι στο εσωτερικό του πούλμαν και ξεκίνησε η πορεία για το ΣΕΦ, με δεκάδες οπαδούς να τους ακολουθούν με μηχανάκια και αυτοκίνητα... Έπειτα από λίγη ώρα... ταλαιπωρίας, η αποστολή των Πρωταθλητών Ελλάδας έφτασε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όπου την περίμεναν περισσότεροι από 4.000 οπαδοί.

Μόλις το λεωφορείο έφτασε στις εγκαταστάσεις του σταδίου, τα καπνογόνα έκαναν την μέρα... νύχτα και άμεσα ο Πέρο Άντιτς βρέθηκε στην οροφή του πούλμαν και τον ακολούθησαν και οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας, μαζί με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλοι, οι οποίοι αποθεώθηκαν από τους φιλάθλους.

Πηγή: Onsports