Έφεση από τον εισαγγελέα κατά του Ολυμπιακού

Newsbomb

Ο κ. Αντωνακάκης θεωρεί μικρή την ποινή που επιβλήθηκε στους «ερυθρόλευκους» για τα έκτροπα στο ντέρμπι...

Ο κ. Αντωνακάκης θεωρεί μικρή την ποινή που επιβλήθηκε στους «ερυθρόλευκους» για τα έκτροπα στο ντέρμπι των «αιωνίων» της 19ης Φεβρουαρίου και άσκησε αυτεπάγγελτα έφεση όπως έχει δικαίωμα.

Υπενθυμίζεται πως τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο ντέρμπι χαρακτηρίστηκαν εκτεταμένα και όχι ευρείας κλίμακας και ως εκ τούτου η ποινή ήταν μόλις μία αγωνιστική. O ποδοσφαιρικός εισαγγελέας που ήταν αρχικά αυτός που είχε ασκήσει την δίωξη, εμμένει στην θέση του για τον χαρακτηρισμό των επεισοδίων ως ευρείας κλίμακας. Το θέμα θα πάει στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ και θα συζητηθεί, αν δεν γίνει το πρωί της Τετάρτης, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Αν τελικά η έφεση γίνει δεκτή τότε ο Ολυμπιακός θα τιμωρηθεί με μια επιπλέον αγωνιστική και έτσι οι "ερυθρόλευκοι" θ' αγωνιστεί χωρίς τον κόσμο τους στο Καραϊσκάκη τόσο στο κυριακάτικο ματς με τον Εργοτέλη, όσο και στο ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕΚ (20/3).

Η είδηση, σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετωπίζεται με έντονη δυσαρέσκεια από τον Ολυμπιακό, παρά το γεγονός ότι ήταν λίγο - πολύ αναμενόμενη.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved