ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η συνεργασία της SPEEDO με την FINA συνεχίζεται και στην Βαρκελώνη

Η συνεργασία της SPEEDO με την FINA συνεχίζεται και στην Βαρκελώνη

Η Speedo με υπερηφάνια ανακοινώνει ότι για ακόμη μία χρονιά είναι ο επίσημος χορηγός του 15ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υγρού στίβου( FINA World Championships), που διεξάγεται στην Βαρκελώνη της Ισπανίας, 19 Ιουλ με 4 Αύγ 2013, ενώ γιορτάζει και την 10η χρονιά της συνεργασίας της με την FINA (Fédération Internationale de Natation).

Μέσα από την συνεργασία αυτή η Speedo θα έχει, για άλλη μια φορά, πρόσβασης στους χώρους της πισίνας, με έντονη παρουσία καθ’όλη την διάρκεια των αγώνων. Εμφανές branding σε όλη την πισίνα ενώ όλα τα μέλη της FINA, εθελοντές, διοργανωτές και οργανωτική επιτροπή θα φορούν την επίσημη στολή των αγώνων, η οποία έχει σχεδιαστεί από την Speedo αποκλειστικά για την διοργάνωση αυτή. Επιπλέον το λογότυπο της Speedo θα προβάλεται σε όλα τα event, στο επικοινωνιακό και διαφημιστικο υλικό της διοργάνωσης, ενώ θα έχει το αποκλειστικό προνόμιο προβολής όλων των χορηγούμενων αθλητών και εθνικών ομάδων στον τύπο.

Στην διοργάνωση θα συμμετέχουν πάνω από 2.000 αθλητές στο σύνολο των αθλημάτων, όπως στο κολύμπι, στην κολύμβηση ανοικτής θαλάσσης, στην συγχρονισμένη κολύμβηση, στις καταδύσεις, στην υδατοσφαίριση και στις καταδύσεις από μεγάλο ύψος (που θα διεξαχθούν σε διάφορους χώρους γύρω από την πόλη), ενώ η εκδήλωση θα μεταδοθεί σε όλο τον κόσμο και εκτιμάται ότι θα την παρακολουθήσουν περίπου 3,5 δισ. άνθρωποι.

Ο David Robinson, Πρόεδρος της Speedo International δήλωσε:


" Η Speedo και η FINA μοιράζονται έναν κοινό στόχο· να εμπνεύσουν τους ανθρώπους να κολυμπούν. Χαίρομαι που για ακόμη μία φορά συνεργαζόμαστε στο 15ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου, το κορυφαίο event της FINA, στο οποίο θα δούμε να διαγωνίζονται τα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου υγρού στίβου "


Η συμφωνία της Speedo με την FINA είναι σε ισχύ από το 2004 και προβλέπει η Νο.1 κολυμβητική εταιρία στον κόσμο, να χαίρει των δικαιώματων και άλλων μεγάλων διοργανώσεων της FINA όπως το FINA World Swimming Championships (25m), το FINA World Junior Swimming Championships και το FINA World Masters Championships.

Καθημερινές ενημερώσεις, απευθείας από τη Βαρκελώνη, θα είναι διαθέσιμες στο speedo.com και swivortex.com, με πρόσθετο περιεχόμενο διαθέσιμο καθώς και συμπληρωματικά στο www.facebook.com/speedo και στο www.youtube.com/speedointernational