ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συνάντηση με την Εθνική Μπάσκετ πριν την αναχώρηση για το Eurobasket

Συνάντηση με την Εθνική Μπάσκετ πριν την αναχώρηση για το Eurobasket

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Avis Ελλάς στηρίζει χορηγικά την Εθνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης με στόχο να ενισχύσει αλλά και να προβάλλει την προσπάθεια των εθνικών μας αθλητών να διακριθούν στο ιδιαίτερα απαιτητικό τερέν της διεθνούς καλαθοσφαίρισης.

Με την βαθιά πεποίθηση ότι η κρίση δεν μπορεί να αλλοιώσει το πάθος των ελληνικών ομάδων για το ευ αγωνίζεσθαι και με τη βεβαιότητα ότι ο αθλητισμός μπορεί και πρέπει να παραμείνει πόλος έμπνευσης για τις νεότερες γενιές, οι ευχές της Avis Ελλάς συνοδεύουν και φέτος τους αθλητές και αθλήτριες των εθνικών ομάδων καλαθοσφαίρισης.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Avis Ελλάς συνάντησε την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ Ανδρών λίγο πριν την αναχώρηση των αθλητών για τη Σλοβενία και τους αγώνες της α’ φάσης του Eurobasket 2013 για τον Δ Όμιλο, στον οποίο συμμετέχει η Ελλάδα.

Σχολιάζοντας τα προγνωστικά του Eurobasket 2013, ο κος Άλκης Πέττας, Διευθύνων Σύμβουλος της Avis, ευχαρίστησε τους παίκτες για τη συνέπεια με την οποία καταθέτουν την ψυχή τους στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης, εκπροσωπώντας τη χώρα μας με πείσμα και υπερηφάνεια και δήλωσε ότι «τα προγνωστικά έρχονται και φεύγουν. Οι Εθνικές Ομάδες Μπάσκετ μένουν και αποτελούν μόνιμο φαβορί για την Avis Ελλάς».