ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χειρονομία που σοκάρει από τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού (vid)

Χειρονομία που σοκάρει από τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού (vid)

Απίστευτη πρόκληση από τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο εις βάρος του Παναθηναϊκού με άσεμνες χειρονομίες κατά τη διάρκεια του ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων στο άδειο ΣΕΦ

Με το στόμα ανοιχτό έχει μείνει ο φίλαθλος κόσμος, με το βίντεο στο οποίο απεικονίζεται ο ένας εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, να κάνει άσεμνες χειρονομίες κατή τη διάρκεια του ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός που έγινε στο άδειο ΣΕΦ, το βράδυ της Δευτέρας.

Ο Π. Αγγελόπουλος που το τελευταίο διάστημα έχει κάνει προσωπική του σημαία τη φίλαθλη ιδιότητα, την ηθικολογία και το φίλαθλο πνεύμα, ο άνθρωπος που θέλει μια ζωή να φαίνεται ως το καλό παιδί των γηπέδων, στο χθεσινό ντέρμπι «αιωνίων» απέδειξε πώς αντιμετωπίζει τον αθλητισμό και τον πολιτισμό.

Αν και στο ΣΕΦ κόσμος δεν υπήρχε, λόγω της δίκαιης τιμωρίας του Ολυμπιακού για τα έκτροπα στον περσινό τρίτο τελικό, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος φρόντισε να θυμίσει σε όλους ποιοι είναι οι τρόποι του και ποια είναι η φιλοξενία του Ολυμπιακού στο «σπίτι» του. Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Η εικόνα του βίντεο που ακολουθεί είναι πραγματικά σοκαριστική, αν αναλογιστεί κανείς πως ο άνθρωπος που προβαίνει σε αυτές τις αήθεις και υβριστικές χειρονομίες απέναντι σε έναν σύλλογο και τους παίκτες του είναι ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού.

Μένει να διαπιστωθεί αν θα υπάρξει και με ποιο τρόπο η απαραίτητη ευαισθητοποίηση από την πλευρά της αθλητικής δικαιοσύνης και της ΕΦΙΠ, προκειμένου να επιβληθεί στον εκ των ιδιοκτητών του Ολυμπιακού η απαραίτητη τιμωρία.