ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απάντησε με εξάρα η Αθλέτικ Μπιλμπάο (video)

Απάντησε με εξάρα η Αθλέτικ Μπιλμπάο (video)

Την ήττα της από τη Σοσιεδάδ ξεπέρασε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η Αθλέτικ Μπιλμπάο που διέλυσε στο «Σαν Μαμές» 6-1 την Αλμερία.

Το χαμένο έδαφος από την ήττα της με 2-0 από τη Σοσιεδάδ την προηγούμενη εβδομάδα, κάλυψε η Αθλέτικ Μπιλμπάο η οποία διέλυσε 6-1 την Αλμερία στο «Σαν Μαμές παραμένοντας στην 4η θέση της βαθμολογίας του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ο Ρίκο μόλις στο 6' άνοιξε το σκορ για τους Βάσκους με τον Ερέρα στο 11' να κάνει το 2-0. Στο 30' ήταν η σειρά του Λαπόρτε να βάλει το όνομά του στη λίστα με τους σκόρερ «καθαρίζοντας» για την ομάδα του κάνοντας το 3-0.

Οι φιλοξενούμενοι, αντέδρασαν στο 35' με τον Μπαρμπόσα μειώνοντας σε 3-1, ωστόσο στην επανάληψη δεν υπήρξε κάποια αντίδραση για να φτάσουν οι «ερυθρόλευκοι» σε ακόμα τρία τέρματα.

Ο Αντούριθ στο 52' έκανε το 4-1 για να ακολουθήσουν τα δύο γκολ του Ιμπάι Γκόμεζ (68', 87') για να διαμορφωθεί το εμφατικό 6-1.

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραϊθόθ, Ιραόλα, Σαν Χοσέ, Λαπόρτε, Μπαλενζιάγκα, Μικέλ Ρίκο, Ιτουράσπε, Ερέρα, Σουσαέτα (50' Ιμπάι Γκόμεζ), Αντούριθ (75' Σόλα), Μουνιαΐν (61' Ντε Μάρκος).
ΑΛΜΕΡΙΑ: Εστεμπάν, Ραφιτά, Τρουγίλο, Τορσιλιέρι, Ντουμπαρμπιέρ, Βέρζα, Αζίζ, Βιντάλ (67' Σούσο), Σοριάνο (55' Ζονγκό), Μπαρμπόσα, Ντιάζ (54' Τεμπάρ).

Πηγή: onsports.gr


Athletic Bilbao 6-1 Almeria All Goals από all-goals