ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πεδουλάκης: «Το Top-16 είναι μαραθώνιος»

Πεδουλάκης: «Το Top-16 είναι μαραθώνιος»

Ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε για τον αυριανό αγώνα με την Έφες και σχολίασε παράλληλα και το μεγάλο ντέρμπι που ακολουθεί την Δευτέρα με τον Ολυμπιακό.

Το χειρότερο για τον Αργύρη Πεδουλάκη είναι να ακούει για... σερί, προιστορίες αλλά και παιχνίδια που δεν έχουν να κάνουν με αυτό που ακολουθεί. Και γι αυτό φρόντισε να ξεκαθαρίσει άμεσα πως

«Δεν παίζει κανένα ρόλο αν έχουμε 2/2 ή αν έχουν 0/2. Είναι ένας "Μαραθώνιος", ένα ολόκληρο... πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο για όλες τις ομάδες. Η παρουσία του Βαγγέλη Αγγέλου στον πάγκο είναι κάτι εξαιρετικό για το ελληνικό μπάσκετ. Η εκτίμηση που έχουν οι Έλληνες προπονητές είναι αρκετά μεγάλη. Αυτό μας κάνει ευχαριστημένους κι αναμένουμε την ίδια αγάπη κι αναγνώριση στην Ελλάδα. Εμείς θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και την "κατάθεση" που κάναμε στη Βιτόρια να την "εισπράξουμε" αυτή την εβδομάδα. Για να έχουμε κέρδος από μια εκτός έδρας νίκη, θα πρέπει να νικήσουμε εντός. Θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι, με μεγάλη ενέργεια, δεν πρέπει να αποπροσανατολιστούμε» είπε ο Έλληνας τεχνικός και εξήγησε:

Διαβάστε περισσότερα στο www.onsports.gr