ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μόγες: «Δεν μιλάω για άλλους προπονητές»

Μόγες: «Δεν μιλάω για άλλους προπονητές»

Αρνήθηκε ρίξει... λάδι στη φωτιά ο Ντέιβιντ Μόγες, διαψεύδοντας κάθε φημολογία πώλησης του Γουέιν Ρούνεϊ στο εξωτερικό με αφορμή τις δηλώσεις του Ζοζέ Μουρίνιο

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θέλησε να σχολιάσει τους λόγους για τους οποίους ο ομόλογός του στην Τσέλσι αναφέρθηκε στον επιθετικό των Πρωταθλητών Αγγλίας, ξεκαθάρισε όμως πως ο Ρούνεϊ δεν πωλείται.

«Διαφωνώ κάθετα με αυτό που ειπώθηκε και αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω», είπε αρχικά ο Μόγες και σχετικά με το αν η Γιουνάιτεντ θα προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Ρούνεϊ, απάντησε: «Αυτό είναι ζήτημα που αφορά τη διοίκηση και αυτή το έχει αναλάβει. Θα κάνει ότι χρειάζεται να γίνει, χωρίς ερωτήσεις».

Όταν ρωτήθηκε για τους λόγους που ο Μουρίνιο είπε πως «η Γιουνάιτεντ δεν πουλάει σε ομάδες της Αγγλίας τον Ρούνεϊ, αλλά ίσως τον πουλήσει σε μια ομάδα εκτός Αγγλίας», ο Μόγες σχολίασε: «Δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία, ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο να μιλάει. Δεν θα σχολιάσω άλλους προπονητές και παίκτες άλλων ομάδων. Δεν γνωρίζω ποιο είναι το κίνητρό του (σ.σ. του Μουρίνιο), αλλά θα απαντήσω μόνο σε ερωτήσεις για τους παίκτες μου και την ομάδα μου».

Πηγή: onsports.gr