ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πεδουλάκης: «Αυτό θέλει ο Παναθηναϊκός»

Πεδουλάκης: «Αυτό θέλει ο Παναθηναϊκός»

Τον τρόπο που θέλει να αγωνιστούν οι παίκτες του στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε Ούλκερ στην Κωνσταντινούπολη για την 4η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας ανέλυσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης.

«Η Φενέρμπαχτσε Ούλκερ είναι μια πραγματικά ταλαντούχα ομάδα επιθετικά και αυτό αντανακλάται από τα νούμερα αυτής της ομάδας κατά τη διάρκεια της φετινής Ευρωλίγκας. Γίνονται πιο επιθετικοί όταν παίζουν στην έδρα τους. Έχουν υπομονή, διαβάζουν κάθε μις - ματς στο παιχνίδι και το περιμένω αυτό να είναι πολύ δύσκολος παράγοντας για τις δύο ομάδες. Πραγματικά δεν σκεφτόμαστε την κατάταξη αυτή τη στιγμή.

Η φιλοσοφία μας είναι να επικεντρωθούμε στο επόμενο ματς. Το μόνο πράγμα που μας ανησυχεί είναι ότι είχαμε τρεις δύσκολους αγώνες μέσα σε έξι μέρες και θα παίξουμε την Πέμπτη ακόμη ένα με μία προπόνηση. Δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζουμε μια τέτοια κατάσταση. Πρέπει να βρούμε την ενέργειά μας να βγαίνουμε στο παρκέ. Αυτό θέλουμε», ήταν τα λόγια του τεχνικού του Εξάστερου στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας.