ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Στόχος μας το Κύπελλο» (video)

«Στόχος μας το Κύπελλο» (video)

Την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος επιζητά ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον Στέφανο Αθανασιάδη.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» προκρίθηκε πανηγυρικά στους «8» του θεσμού μετά το 5-1 επί του Ηρακλή και σύμφωνα με τον Κλάους, στόχος πλέον είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος.

«Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Είναι κάτι που το θέλει και ο κόσμος και εμείς. Τα τελευταία δύο χρόνια σταματήσαμε στα ημιτελικά. Μακάρι φέτος να καταφέρουμε να πάμε στον τελικό» τόνισε ο διεθνής επιθετικός, ο οποίος αναφέρθηκε και στο γκολ που σημείωσε τονίζοντας: «Αυτό ψάχνει ένας επιθετικός, γιατί παίρνει ψυχολογία και ελπίζω να συνεχίσω έτσι».

Για τη νίκη επί του Ηρακλή είπε: «Πετύχαμε μια σημαντική νίκη. Θέλαμε όλοι αυτή την πρόκριση. Αν και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι και να πάρουμε μια εύκολη νίκη, όπως αποδείχτηκε στο τέλος».

Για τον προσεχή αντίπαλο στους «8», τον Απόλλωνα Σμύρνης, επισήμανε: «Είναι διαφορετικό το πρωτάθλημα από το Κύπελλο. Έχουμε σημαντικά ματς μπροστά μας για το πρωτάθλημα κι όταν φτάσουμε στο παιχνίδι για τα προημιτελικά θα σκεφτούμε ανάλογα και θα προσπαθήσουμε να περάσουμε στα ημιτελικά».