ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πεδουλάκης: «Πετύχαμε αυτό που θέλαμε»

Πεδουλάκης: «Πετύχαμε αυτό που θέλαμε»

Ο Αργύρης Πεδουλάκης ως ένα βαθμό έμεινε ικανοποιημένος από τους παίκτες του για την προσπάθεια που έκαναν στην Ελευσίνα

Ο Παναθηναϊκός πέρασε εύκολα από την Ελευσίνα και πλέον επικεντρώνεται στον αγώνα με τη Μπαρτσελόνα. Μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Πανελευσινιακό ο Αργύρης Πεδουλάκης σχολίασε: «Προτεραιότητά μας ήταν να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δευτερεύων στόχος μας, ήταν να μοιράσουμε το χρόνο συμμετοχής. Έχουμε να δώσουμε 4 δυνατά ματς σε 10 μέρες μαζί με το παιχνίδι που έρχεται κι ενδιάμεσα ταξίδι. Μπορέσαμε και ξεκουράσουμε κάποια παιδιά. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί. Καταφέραμε να τρέξουμε και κάναμε αυτά που θέλαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε εδώ το μυαλό μας, πράγμα κάπως λογικό. Εύχομαι καλή συνέχεια στην Ελευσίνα και προσωπικά στον Γιώργο (σ.σ. Σκαραφίγκα)».

Από την πλευρά του ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς σχολίασε: «Για εμάς το παιχνίδι ήταν σημαντικό εν όψει των προσεχών αναμετρήσεων που είναι ιδιαίτερα σημαντικές για εμάς. Θέλαμε να κάνουμε ένα καλό ματς για τη συνέχεια. Εύχομαι καλή πορεία στον Πανελευσινιακό».