ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γαλατάσαραϊ: Παρελθόν ο Ριέρα

Γαλατάσαραϊ: Παρελθόν ο Ριέρα

«Τίτλοι τέλους» για τον Άλμπερτ Ριέρα στην Γαλατάσαραϊ, καθώς την Τετάρτη (29/1) έλυσε τη συνεργασία του με την τουρκική ομάδα.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, αποχώρησε τον Σεπτέμβριο του 2011 από τον Ολυμπιακό για το «συγκρότημα» της Πόλης και επί των ημερών του Φατίχ Τερίμ καθιερώθηκε ως αριστερός μπακ. Ωστόσο, μετά τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις της «Τσιμ Μπομ», καλύφθηκαν οι θέσεις των ξένων παικτών, με τον έμπειρο άσο να αποχωρεί από την ομάδα.

Μάλιστα, μέσω του προσωπικού του προφίλ στο twitter, ο Άλμπερτ Ριέρα ευχαρίστησε όλους στην Γαλατάσαραϊ και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην πρώην, πλέον, ομάδα του.

«Πέρασα τρία χρόνια στην Γαλατάσαραϊ αλλά ήρθε η ώρα να φύγω. Κάθε λεπτό που έζησα εδώ ήταν σημαντικό για μένα. Την τελευταία χρονιά κάναμε εξαιρετική δουλειά στο Champions League και ελπίζω η Γαλατάσαραϊ να τα καταφέρει το ίδιο και στο μέλλον, αν και θα είναι πιο δύσκολο από την προηγούμενη χρονιά», έγραψε αρχικά.

Και συνέχισε: «Εύχομαι στην Γαλατάσαραϊ τα καλύτερα στο Champions League και στο πρωτάθλημα. Ήμουν περήφανος που ήμουν μέλος αυτής της ομάδας, όλο αυτό το διάστημα. Η Γαλατά θα είναι για πάντα στην καρδιά μου. Σας ευχαριστώ για την στήριξή σας, ευχαριστώ για όλα», κατέληξε.

Πηγή: onsports.gr