ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πεδουλάκης: «Έχει αδυναμίες η Μπαρτσελόνα»

Πεδουλάκης: «Έχει αδυναμίες η Μπαρτσελόνα»

Μπορεί να ξεχωρίζει μέχρι στιγμής στο Top 16 της Ευρωλίγκας, αλλά η Μπαρτσελόνα έχει τρωτά σημεία, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης, ενόψει της αναμέτρησης του Εξάστερου με τους Καταλανούς στο ΟΑΚΑ.

«Η Μπαρτσελόνα είναι μια πραγματικά καλή ομάδα. Έχουν μια συγκεκριμένη φιλοσοφία όλα αυτά τα χρόνια. Έχουν όλα τα στοιχεία της ισπανικής μπασκετικής σχολής στο παιχνίδι τους, αλλά μπορούν επίσης να παίξουν σετ μπάσκετ. Είναι μία από τις λίγες ισπανικές ομάδες που μπορούν να παίξουν και με τους δύο τρόπους επιτυχημένα. Εκτελούν όλες τις φάσεις πολύ γρήγορα.

Μπορούν να δημιουργήσουν μέσα από πικ εν ρολ, αλλά επίσης και από ποστ απ. Έχουν ένα γεμάτο ρόστερ, αλλά σαν όλες τις ομάδες, η Μπαρτσελόνα έχει τις αδυναμίες της. Θα είναι ένα δύσκολο ματς και για τις δύο ομάδες. Πρέπει να είμαστε πραγματικά συγκεντρωμένοι, να έχουμε πολλή ενέργεια στο παρκέ και να κάνουμε αυτά τα μεγάλα σουτ», ήταν τα λόγια του τεχνικού των νταμπλούχων Ελλάδας στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας.