ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λοτζέσκι: «Τίποτα δεδομένο»

Λοτζέσκι: «Τίποτα δεδομένο»

Δύσκολη θα είναι η αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στην Ουνικάχα Μάλαγα, στο ΣΕΦ, σύμφωνα με το Ματ Λοτζέσκι.

Ο Αμερικανός με βελγικό διαβατήριο φόργουορντ ανανέωσε το blog που διατηρεί στην επίσημη ελληνική έκδοση της Ευρωλίγκας. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους Ισπανούς, τους οποίους οι Πειραιώτες κέρδισαν δύο φορές στο πλαίσιο της κανονικής διάρκειας, κάτι όμως που δεν σημαίνει απολύτως τίποτα για τον ίδιο, καθώς ο σημερινός (30/01, 21.00) αγώνας στο ΣΕΦ θα είναι τελείως διαφορετικός από τους δύο που προηγήθηκαν. Αναφέρθηκε, επίσης, στη σπουδαία νίκη από ψυχολογικής άποψης επί της Λαμποράλ Κούτσα, αλλά και στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Καλησπέρα και πάλι, ελπίζω να είστε όλοι καλά! Τώρα, έχουμε μπροστά μας ένα ματς στην έδρα μας με αντίπαλο τη Μάλαγα. Νομίζω ότι θα πρέπει να είμαστε επιθετικοί, όπως και στα άλλα παιχνίδια, και να ανεβάσουμε το τέμπο. Δεν θα πρέπει να θεωρούμε τίποτα δεδομένο, καθώς η αναμέτρηση με τους Ισπανούς δεν είναι εύκολη. Μπορεί να τους έχουμε κερδίσει στην πρώτη φάση δύο φορές, αυτό δεν σημαίνει όμως πραγματικά τίποτα αυτή τη στιγμή, αφού βρισκόμαστε στο Top 16 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Θα πρέπει να επικεντρωθούμε στο στόχο μας που δεν είναι άλλος από το θετικό αποτέλεσμα και να παίξουμε πιο γρήγορα. Και η Μάλαγα αγωνίζεται, βέβαια, γρήγορα. Της αρέσει αυτό το παιχνίδι και είναι καλή. Θα είναι εξαιρετική αναμέτρηση. Και οι δύο ομάδες θα κυνηγήσουν σκορ κι ελπίζω να το απολαύσει ο κόσμος που θα έρθει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για να μας στηρίξει. Εμείς, από την πλευρά μας, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τον ικανοποιήσουμε. Στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκας είχα κάνει δύο πολύ καλές εμφανίσεις απέναντι στη Μάλαγα. Αυτό, όμως, δεν έχει σημασία τώρα. Αυτό που μετράει και θέλουμε να επικεντρωθούμε είναι το πώς θα αγωνιστούμε και στην άμυνα. Πώς θα είναι η αμυντική λειτουργία μας. Για αυτό θα παλέψουμε.

Είχαμε ανάγκη για την ψυχολογία μας μια τέτοια εμφάνιση απέναντι στη Λαμποράλ Κούτσα. Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι και καταφέραμε να νικήσουμε. Τώρα, θέλουμε να πάρουμε τα δύο διαδοχικά ματς στην έδρα μας κι έπειτα να στρέψουμε την προσοχή μας στη μεγάλη αναμέτρηση με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Αυτά προς το παρόν, να είστε όλοι καλά θα τα πούμε ξανά, Ματ».