ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι κορυφαίες μεταγραφές του Ιανουαρίου! (photos)

Οι κορυφαίες μεταγραφές του Ιανουαρίου! (photos)

Μεταγραφές τέλος για την χειμερινή περίοδο και εμείς σας παρουσιάζουμε τις κορυφαίες μετακινήσεις που έγιναν στην Ευρώπη.

Νο 10 - Κέβιν Ντε Μπρούιν

debru1

Μπορεί να ο Ζοζέ Μουρίνιο να ζήτησε το καλοκαίρι να επιστρέψει στην Τσέλσι, όμως ποτέ δεν κατάφερε να δείξει την αξία του στους «Μπλε». Η Βόλφσμπουργκ δαπάνησε 20 εκ. ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Nο 9 – Νεμάνια Μάτιτς

matic


Ο Σέρβος επέστρεψε στην Τσέλσι μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του στην Μπενφίκα. Ο Ζοζέ Μουρίνιο τον ήθελε με τα... χίλια και ο Αμπράμοβιτς έδωσε 21 εκ. ευρώ για να τον κάνει –ξανά- κάτοικο «Στάμφορντ Μπριντζ».

Νο 8 - Λιούς Χόλτμπι

holtby


Συμπαίκτης του Μήτρογλου θα είναι ο Χόλτμπι, που αποκτήθηκε από την Φούλαμ ως δανεικός από την Τότεναμ.

Νο 7 – Οσβάλντο

osvaldo12


Ο 28χρονος δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στο αγγλικό πρωτάθλημα με τα χρώματα της Σάουθάμπτον και έτσι η Γιουβέντους τον απέκτησε με την μορφή δανεισμού.

Νο 6 – Κώστας Μήτρογλου

mitroglou


Ο «πιστολέρο» αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο Ολυμπιακός είσπραξε 15 εκ. ευρώ από την Φούλαμ.

Νο 5 – Ντιέγκο

diego

Η Ατλέτικο Μαδρίτης φαντάζει ακόμα πιο ισχυρή μετά την απόκτηση του Βραζιλιάνου από την Βόλφσμπουργκ. Ο Ντιέγκο επέστρεψε στη Μαδρίτη ως δανεικός και μπορεί να παραμείνει και μετά το καλοκαίρι, αφού το συμβόλαιο του λήγει.

Νο 4 – Ερνάνες

hernanes


Μπορεί πέρισυ να έκανε εξαιρετική χρονιά με την Λάτσιο, φέτος όμως κινούταν σε... ρηχά νερά. Παρ' όλα αυτά η Ίντερ έδωσε 20 εκ. ευρώ στους «Λατσιάλι».

Νο 3 - Μοχάμεντ Σαλάχ

salah


Άλλη μία μεταγραφή για την Τσέλσι, με ένα παίκτη που τον ξέρουν καλά, αφού έχει σκοράρει εναντίον της πολλές φορές. Η ομάδα του Λονδίνου έδωσε 13.4 εκ. ευρώ στη Βασιλεία και τον έκανε δικό της.

Νο 2 - Γιόαν Καμπάιγ

pari

Ένα κέντρο της Νιούκαστλ μόνος του εδώ και τρία χρόνια. Έτσι λογικό ήταν να ανταμειφθεί ο κόπος του, με την Παρί Σεν Ζερμέν να σπαταλά 24 εκ. ευρώ για να γίνει η μεταγραφή.

Νο 1 – Χουάν Μάτα

mata


Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ, έπρεπε να ενισχυθεί και το έκανε με τον καλύτερο τρόπο. Η Μάντσεστερ Γιουνάιντετ έδωσε στην Τσέλσι 45 εκ. ευρώ κάνοντας την μεγαλύτερη (σε χρήματα) μεταγραφή στην ιστορία της.