ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΟΦΗ: Προσφέρει νερά στους σεισμοπαθείς της Κεφαλονιάς

ΟΦΗ: Προσφέρει νερά στους σεισμοπαθείς της Κεφαλονιάς

Σε μία εξαιρετική πρωτοβουλία προχώρησε την Τετάρτη (5/2) η ΠΑΕ ΟΦΗ καθώς θα αποστείλει 6.000 μπουκάλια εμφιαλωμένου νερού με το σήμα της ομάδας στους σεισμοπαθείς της Κεφαλονιάς.

Μάλιστα, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ απέστειλε επιστολή στην Super League προτείνοντας την άμεση κινητοποίηση της διοργανώτριας αρχής για την συμπαράσταση στους νησιώτες που έχουν ταλαιπωρηθεί σε μεγάλο βαθμό από τους σεισμούς, μέσω μηνυμάτων πριν την έναρξη των αγώνων, αλλά και προσφοράς από τους χορηγούς, τόσο της λίγκας, όσο και κάθε ομάδας ξεχωριστά.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Το κοινωνικό πρόσωπο του ποδοσφαίρου αναδεικνύει η σημερινή πρωτοβουλία της ΠΑΕ ΟΦΗ η οποία απέστειλε επιστολή στην Super League προτείνοντας να οργανωθούν άμεσα ενέργειες συμπαράστασης προς τους πληγέντες από τον σεισμό κατοίκους της Κεφαλονιάς.

Πιο συγκεκριμένα η ΠΑΕ ΟΦΗ προτείνει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο που θα διεξαχθεί η 24η αγωνιστική, η Super League να αναλάβει να μεταδώσει μέσω των ΠΑΕ και των καναλιών Novasports μηνύματα συμπαράστασης προς τους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα λόγω των επαναλαμβανόμενων σεισμών.

Επίσης, Η ΠΑΕ ΟΦΗ προτείνει να στην Super League αλλά και σε κάθε ομάδα ξεχωριστά, να έρθουν σε επικοινωνία με τους χορηγούς τους και να προσφέρουν ότι μπορούν στους συνανθρώπους μας στην Κεφαλονιά.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ κάνει την αρχή αφού σε συνεννόηση με την εταιρεία Σεληνάρι θα αποστείλει 6.000 μπουκάλια εμφιαλωμένο νερό ΠΑΕ ΟΦΗ Η20 στους Κεφαλλονίτες που είναι αναγκασμένοι να διανυκτερεύουν σε σκηνές και πρόχειρα καταλύματα».